Шкіряна спідниця: 10 моделей, від міді до олівця, у які варто інвестувати до весни

Практичні поради
708
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото шкіряна спідниця чорного кольору
Фото: issaplus

Чудові варіанти шкіряних спідниць, які варто придбати до весни

З настанням весни жінки мріють запхнути якомога далі у шафу об'ємні пуховики і вдягнути легенькі куртки, спідниці та високі підбори . Однією з необхідних у гардеробі речей кожної модної леді, має бути шкіряна спідниця.

Сучасні фантазії дизайнерів здатні перетворити звичайні шматки шкіри на вишукані стильні витвори кравецького мистецтва. Як моделі вражатимуть витонченістю, чуттєвістю і красою у новому сезоні, розповідає harpersbazaar.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Витончена шкіряна спідниця чудово поєднується з речами базового гардероба. Можна обрати класичні моделі без прикрас, у різноманітні складки, довжину до щиколодки чи міні, пряму чи з гострим кутом.

Довга чорна спідниця Алайя 

Довга спідниця зі шкіри чорного кольору, яка надасть силуету витонченості та візуально витягне фігуру. Дві лаковані пряжки стягують тканину на талії, чудово підкреслюючи її.

На фото шкіряна спідниця до коліна
Фото: net-a-porter

М'яка спідниця у коричневих відтінках

У цьому сезоні надзвичайно модні відтінки коричневого. Вишукано підкреслює образ та є універсальною завдяки А-силуету. Гарно у комбінуванні зі светром з головиною тонкої в'язки чи білою сорочкою.

На фото шкіряна спідниця коричневого кольору
Фото: net-a-porter

Райс

Просто ідеальна шкіряна спідниця від Reiss доступна у чорному, та  в шоколадно-коричневому кольорах. Відрізняється простими деталями з високими бічними розрізами, що дозволяє легко рухатися. 

На фото довга шкіряна спідниця
Фото: jigsaw-online

Довга міді Whistles

Поєднуйте цю стильну бордову спідницю з чорними чоботами на високій платформі і тонким светром чи  об'ємною  шовковою блузою і високими підборами.

На фото шкіряна спідниця вишневого кольору
Фото: whistles

Габріела Херст 

Габріела Херст відома образами від яких віє суцільною бездоганністю. Спідниця неперевершеного дизайну ніжно облягає щиколотки, акуратно обвита навколо високої талії, тому вона не сковує рухи під час ходьби. Поєднуйте з светром кремового кольору та черевиками на шнурівці або заправте шовкову сорочку для суперефекту.

На фото довга шкіряна спідниця
Фото: harpersbazaar

McQueen

Ця спідниця пошита з полірованої маслянистої шкіри. Вона  майстерно сконструйована так, що сидить високо на талії, струменить облягаючи фігуру, і досягає середини литки. Під неї пасуватиме ефектне взуття.

На фото довга шкіряна спідниця чорного кольору
Фото: mytheresa

Dior

Шоколадно-коричневе творіння Dior виходить за межі трендів і означає більше, ніж просто одяг. Чудове поєднання елегантності і строгості, адже де ще можна побачити чуттєве мереживо у комбінації з байкерськими пряжками.

На фото шкіряна спідниця з пряжками
Фото: harpersbazaar

Massimo Dutti

Спідниця з телячої шкіри, яка спадає до підлоги  - це вершина елегантності. Стилізуйте її з  кремовими трикотажними виробами, а поверх одягніть жилет у теплу погоду.

На фото довга шкіряна спідниця
Фото: harpersbazaar

Гельмут Ланг

Спідниця-олівець до підлоги. Комбінування шкіри та елементів інших матеріалів робить образ досконалим. Заправте сорочку чи блузу всередину і побачите, як вона заграє у вашому образі.

На фото спідниця-олівець
Фото: ssense.

Брунелло Кучінеллі

Італійський дизайнер десятиліттями створює спокійну розкішну класику від якої можна просто збожеволіти. Спідниця довжиною до коліна виготовлена ​​з м’якої  шкіри з глибокими складками. Обирайте до неї взуття на високих підборах та блузи і сорочки, які заправляйте всередину.

На фото спідниця до колін зі складками
Фото: mytheresa

Рамка

Класика - у яку потрібно інвестувати цього сезону. Одягайте під довге пальто з лоферами та шкарпетками до щиколотки.

На фото спідниця міні
Фото:theoutnet

БА&Ш

Ця шкіряна спідниця з еластичним поясом і розкльошеним силуетом просто створена для романтичних прогулянок.

На фото спідниця до коліна
Фото: ba-sh.com
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як вибрати ідеальну сумку до своєї фігури. Потрібно знаки кілька правил, щоб підкреслити образ, а не зіпсувати його.