Сама ніжність! Як одягнутись на Останній дзвінок 2024 у модному стилі coquette core (ФОТО)

Практичні поради
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Стиль coquette core, фото
Фото: соцмережі, колаж Хочу!

Ділимось з вами добіркою жіночних та вишуканих образів на свято Останній дзвінок у популярному стилі

Ви все ще не знаєте, що одягнути на Останній дзвінок 2024? Якщо класичні образи вам не до смаку, то спробуйте одягтись у стилі coquette core, який вже кілька сезонів не втрачає своєї популярності.

Стиль coquette core — це модний напрямок, який підкреслює жіночність, романтику і кокетливість. Цей стиль черпає натхнення з естетики ретро, зокрема, з 50-х та 60-х років, але з сучасними інтерпретаціями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Біла сукня з бантиками

Найпростіший варіант одягнутись у стилі coquette core обрати ніжну білу сукню з декором у вигляді бантиків. Якщо хочете, щоб образ виглядав класичним — робіть ставку на чорні стрічки, як у Кендалл Дженнер. А якщо вам до душі суцільна ніжність, краще зупинитись на рожевих відтінках.

Образи в стилі coquette core, фото
Фото: соцмережі

Сукня в білизняному стилі

Як ми вже говорили, coquette core — це кокетливий та жіночний стиль, тож речі в білизняному стилі є, певною мірою, його основою. Але якщо на святі Останнього дзвінка ви не хочете виглядати надто відверто, доповніть атласну сукню в’язаним кардиганом, а замість підборів одягніть кеди чи черевики.

Образи в стилі coquette core, фото
Фото: соцмережі

Квіткові мотиви

Квіткові візерунки теж є частиною стилю coquette core. А сукня з таким принтом буде мати вельми святковий та ніжний вигляд.

Образи в стилі coquette core, фото
Фото: соцмережі

Сукня з комірцем

Білий комірець додасть вашому образу ще більшої романтики та ніжності. Беріть приклад з української блогерки Тані Парфільєвої.

Стиль coquette core, фото
Фото: соцмережі

Трішки балету

Об’ємні сукні та спідниці-пачки — теж вдалий варіант для свята Останній дзвінок. Та все ж ми радимо робити ставку на зефірну сукню, адже її набагато простіше стилізувати, аніж спідницю.

Стиль coquette core, фото
Фото: соцмережі
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо з образом визначились, варто перейти до б'юті-частини. Не пропустіть нашу велику добірку, де зібрані найкращі зачіски для випускниць на Останній дзвінок.