Вишукано й доречно: як одягнутись вчительці на Останній дзвоник 2024 (ФОТО)

Практичні поради
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Останній дзвоник, фото
Фото: freepik.com

Ділимось найкращими образами в діловому стилі для вчителів

Дати Останнього дзвоника 2024 в Україні вже відомі, тож варто готуватись до свята. Що одягнути на цей захід вчительці? Модні образи та поради ви знайдете в нашому матеріалі!

Останній дзвоник — це традиційне свято, яке святкують у багатьох країнах, включаючи Україну. Це свято відзначає закінчення навчального року в школах та початок літніх канікул. Останній дзвоник часто супроводжується урочистими заходами, концертами та іншими подіями, організованими для учнів, вчителів і батьків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зрозуміло, що кожен учасник цього дійства хоче виглядати стильно й красиво. Якщо ви вчителька, то на Останній дзвоник можете вибрати стильний і комфортний образ.

Костюм-двійка. Сучасні костюми-двійки — це класика, що завжди виглядає стильно. Ви можете обрати костюм в спокійному відтінку, або ж зробити ставку на яскравий колір, який підкреслить вашу особистість і прикрасить ваш образ.

Костюм-двійка жіночий, фото
Фото: соцмережі
Костюм жіночий, фото
Фото: соцмережі
Костюм жіночий, фото
Фото: соцмережі

Сукня-футляр. Елегантна сукня-футляр завжди буде виглядати стильно, офіційно й разом з цим вельми красиво. Виберіть колір, який пасує вам, та додайте аксесуари для завершення образу

Фото: issaplus.com
Фото: natalibolgar.com
Фото: leomirra.com.ua

Вишиванка. Ну і, звісно, усіма улюблена вишита сорочка стане чудовим вибором для святкування Останнього дзвоника. Ви можете обрати вишиту сукню, або ж класичну вишиванку, доповнивши її класичними штанами чи спідницею.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, раніше ми вже розповідали вам, де можна придбати красиву вишиванку. Не пропустіть нашу добірку класичних, старовинних та патріотичних моделей.