Як підготувати свій гардероб до літа: поради для модниць

Практичні поради
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Шафа, фото
Фото: Pinterest

Готуємо шафу до літа — актуальні поради для жінок

Літо — це пора, коли потрібно знайти декілька годин вільного часу, вивалити усі речі з шафи на підлогу, і заново перекласти одяг, аби було що вдіти у спеку. Раніше ми писали, із чим носити білий одяг, а тепер розкажемо, як зручно розфасувати речі в шафі.

У першу чергу потрібно зробити улюблену багатьма жінками дію: вивалити усе на підлогу. Тепер розгрібаємо: що залежалося — у прання, що для холодів — складаємо на верхні полиці. На літо залишаємо легкі речі, 2 — 3 пари штанів або джинсів, якщо похолодає, 1 кофтинку із трикотажу, літню курточку для свіжих вечорів, піджак або накидку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Шафа з одягом, фото
Фото: Jenny Aguas

Легкі сорочки та футболки попрасуйте і повісьте на вішачки, аби щоразу не приводити їх до ладу. Це ж зробіть із сукнями та сарафанами. Джинси, кофтинки і шорти, які не мнуться, складіть у полицю. Виділіть окрему поличку для літньої хусточки чи шарфа, яким можна накрити голову від сонця, капелюхів та кепок.

Раніше ми писали про наймодніші босоніжки на літо. Модельєри розповіли, із чим їх носити, аби мати неперевершений образ.