Для справжніх шанувальників! Tiffany & Co. створили дивовижну лінійку прикрас з золотими та срібними покемонами

Шопінг
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Tiffany & Co. вразили прихильників несподіваним анонсом своєї нової колекції прикрас. Ідея для цього ювелірного творіння виникла під впливом одного з найпопулярніших розважальних брендів у світі – Pokémon.

У цій капсульній колекції представлено 9 ювелірних виробів у вигляді кулонів та кольє. Вони втілюють головних персонажів — шістьох культових покемонів: Пікачу, Чармандера, Сквіртла, Джигліпафф, Кубоне та Міу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Покемони зроблені з золота та срібла, однак усіх героїв прикрашають діаманти. До речі, художник Деніел Арша розробив дві версії прикраси Пікачу різного розміру: одну компактну намистину, а іншу — велику. Обидві доступні у варіанті з 18-каратного жовтого золота.

Для справжніх шанувальників! Tiffany & Co. створили дивовижну лінійку прикрас з золотими та срібними покемонами - фото №1
Для справжніх шанувальників! Tiffany & Co. створили дивовижну лінійку прикрас з золотими та срібними покемонами - фото №2

Ця колекція є результатом творчої співпраці між ювелірним будинком і сучасним художником Деніелом Аршамом, який славиться своїми виставками, що нагадують про плин часу через різноманітні мистецькі твори з покемонами. Сам художник говорить про те, що ця робота стала поєднанням попкультури, вишуканих ювелірних прикрас і мистецтва.

Для справжніх шанувальників! Tiffany & Co. створили дивовижну лінійку прикрас з золотими та срібними покемонами - фото №5

Колекція буде доступна для придбання з 1 грудня цього року. Вартість прикрас розпочинається від 1 290 і досягає 29 000 доларів. Наприклад, за золото маленького Пікачу доведеться віддати 9 900 доларів, а за великого — 29 000.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те, що бренд OLIZ та UNITED24 запустили особливу колекцію хусток . Кошти підуть на благодійність.