LEGO презентував два набори новорічних іграшок: оцініть цю красу із конструктора! (ФОТО)

Шопінг
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Прикрашати новорічну ялинку можна у будь-якому стилі, розмірі і розміщенні. Щоб прикрасити її існує безліч різноманітних іграшок, гірлянд і прикрас. Від бабусиних вінтажних фігурок до виготовлених власноруч шедеврів з підручних матеріалів.

Компанія LEGO у цьому році представила два новорічних набори. Це  «Зимова поїздка в кареті» та «Набір різдвяних прикрас». До продажу вони надійдуть вже з 1 грудня, розповідає bricktrade .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ці нові святкові подарункові набори будуть останніми іграшками, які випустила компанія у 2023 році. Вони стануть чудовим подарунком під ялинку для усіх дітей, які захоплюються конструкторами і збирають свої колекції. Також ними можна доповнити прикрашання ялинки.

LEGO презентував два набори новорічних іграшок: оцініть цю красу із конструктора! (ФОТО) - фото №1

«Зимова поїздка в кареті»  - доповнення до колекції LEGO Winter Village, яку вже з нетерпінням чекають справжні поціновувачі продукції LEGO. Вона складатиметься з 153 деталей, до набору входитимуть 3 фігурки, кінь і карета.

LEGO презентував два набори новорічних іграшок: оцініть цю красу із конструктора! (ФОТО) - фото №2

А різдвяними прикрасами, які складатимуться з 182 деталей і міститимуть 3 іграшки зеленого, жовтого і червоного кольору, можна чудово прикрасити ялинку у дитячій кімнаті.

LEGO презентував два набори новорічних іграшок: оцініть цю красу із конструктора! (ФОТО) - фото №3
LEGO презентував два набори новорічних іграшок: оцініть цю красу із конструктора! (ФОТО) - фото №4
LEGO презентував два набори новорічних іграшок: оцініть цю красу із конструктора! (ФОТО) - фото №5

Точна ціна наборів поки невідома. Орієнтовно названа вартість близько 70 доларів. Набори дозволяються до використання дітям з 9 років. Добре підійдуть на подарунок і хлопчикам і дівчаткам, а також колекціонерам конструкторів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про те, які бувають ялинкові іграшки , та який найкращий час для їх купівлі за найнижчою ціною. Варто поспішити, щоб придбати самі гарні новорічні прикраси для вашої зеленої красуні.