Андрію, з Днем ангела! Гарні побажання та святкові листівки

Усі свята
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

За новоюліанським календарем 30 листопада — День апостола Андрія Первозваного. Українці у цей день роблять вареники, ворожать та вітають Андріїв із Днем ангела. Для вас — найкращі побажання та яскраві картинки з нагоди свята.

Українці тепер будуть відзначати “зимового” Андрія в останній день листопада. У перекладі з грецької мови це ім'я означає “мужній”, “відважний”. Скорочено Андрія можна називати: Андрюша, Андрюня, Андрюха, Андре.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Привітання з Днем Ангела Андрія:

Андрію, з Днем ангела! Гарні побажання та святкові листівки - фото №1
nta.ua

У день Андрія ти справляєш не свій День народження, а День народження свого ангела. Я хочу привітати його з цією датою. Я не знаю, скільки йому століть, але саме сьогодні він найкрасивіший і найпрекрасніший. Ну а тобі я хочу побажати, щоб ви ніколи не розлучалися, щоб твій ангел завжди літав поруч, оберігаючи від усіх бід і напастей.

Андрію, з Днем ангела! Гарні побажання та святкові листівки - фото №2
Твій світ

У цей особливий день я хочу привітати особливого Андрія, який робить цей світ кращим! Хай тобі завжди усміхається вдача, а життя підкидає лише позитивні миті. Нехай кожна сторінка твого життя сяє приємними спогадами!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Андрію, з Днем ангела! Гарні побажання та святкові листівки - фото №3
nta.ua

Андрію, вітаю з Днем ангела. Нехай небесний покровитель оберігає тебе від усього злого і заохочує на добрі справи. Нехай твій шлях приведе тебе до успіху і добробуту, а кожна дорога у житті буде всипана удачею.

Андрію, з Днем ангела! Гарні побажання та святкові листівки - фото №4
Про нас з вами і...

Вітаю з Днем ангела Андрія! Бажаю міцного здоров’я, тепла та спокою кожному дому, Божої допомоги та світлих моментів. Нехай будуть мир, затишок і благодать!

Андрію, з Днем ангела! Гарні побажання та святкові листівки - фото №5
Веселі Бісики

Андрію, щиро вітаю тебе з Днем ангела! Нехай він завжди буде за плечима, вірно підказує та вчасно направляє, а ще — допомагає в біді і захищає в радості!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Андрію, з Днем ангела! Гарні побажання та святкові листівки - фото №6
Струни Серця

Андрію! Нехай тві янгол-охоронець завжди буде поруч! Бажаю тобі реалізації всіх планів, взаємного кохання, щастя і благополуччя! З іменинами!

Андрію, з Днем ангела! Гарні побажання та святкові листівки - фото №7
Привітання українською

Сьогодні в день твоїх іменин, Андрію, бажаємо тобі, щоб життя виправдало всі твої надії! Нехай твої дні будуть сповнені світлими миттєвостями, любов’ю і успіхами, а печаль і тривога не ступають на твій поріг! Від щирого серця вітаємо тебе зі святом!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Андрію, з Днем ангела! Гарні побажання та святкові листівки - фото №8
Струни Серця

Раніше ми писали про подарунки на День ангела. Для вас — цікаві ідеї незвичних і водночас доступних та актуальних презентів, які стануть доречним сюрпризом з нагоди іменин.

Головне фото: Pinterest