Від минулого до майбутнього. Український бренд COVER випустив унісекс-колекцію: фото та ціни

Шопінг
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Бренд COVER представив нову колекцію для тих, хто подорожує шляхом самоприйняття та розширив своє позиціювання. Фото та ціни на дизайнерський одяг — вже на HOCHU.ua!

COVER випустив нову унісекс-колекцію та оновив маніфест бренду, оголосивши боротьбу зі стереотипами, що обмежують індивідуальність людей. Бренд закликає відмовитися від уваги до суспільних деструктивних фреймів та сміливо висвітлювати свою автентичність.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Анастасія Федорова, генеральний та креативний директор COVER, підкреслила, що стереотипи переслідують всіх. Це надихнуло її створювати речі для всіх, незалежно від їхньої гендерної приналежності.

Від минулого до майбутнього. Український бренд COVER випустив унісекс-колекцію: фото та ціни - фото №1
Від минулого до майбутнього. Український бренд COVER випустив унісекс-колекцію: фото та ціни - фото №2

З розвитком бренду, я зрозуміла, що насправді стереотипи не привʼязані до гендеру та усвідомила, що у нашому світі вони переслідують усіх. Рожеве — для дівчат, блакитне — для хлопців.  Стільки поганого довкола відбувається саме через заперечення вибору інших. У сучасному суспільстві ми маємо святкувати індивідуальність кожного, а не намагатись влізти в рамки звичних традиційних шаблонів. Це надихнуло нас стати брендом для всіх,

— каже вона

Нова колекція, представлена під гаслом "Від Традиції до Трансформації", втілює злиття традицій і сучасності, відображаючи перехід від минулого до майбутнього зі збереженням власної сутності. Ціни — не демократичні. На сайті бачимо, що за піджак доведеться віддати 14600 грн, а за пальто — 18500. Спідниця та штани обійдуться в 9500 та 9200 грн, сорочка коштує 7800, а топ — 4200.

Від минулого до майбутнього. Український бренд COVER випустив унісекс-колекцію: фото та ціни - фото №4
Від минулого до майбутнього. Український бренд COVER випустив унісекс-колекцію: фото та ціни - фото №5
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, що Jerry Heil випустила власну колекцію одягу у колаборації з відомим брендом. Співака стверджує, що ці речі підійдуть сміливим та тендітним дівчатам.

Фото: cover-apparel.com