Дивовижні українські прикраси: найкрутіші новорічні колекції українських брендів (ФОТО)

Шопінг
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

До Нового року саме час принести радість собі придбавши вишукані та приємні подарунки. Українські бренди виготовляють чудові прикраси, які вишукано доповнять ваш образ і стануть хорошим подарунком для рідних та близьких людей.

Українські колекції прикрас давно відомі поціновувачам. Від  каблучок із символами Києва до  сережок з Вифлеємською зіркою, розповідає vogue.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

BEVZA

Якщо ви мрієте про стильний вишуканий презент, то варто звернути увагу на колекції Bevza, куди входять сережки, кулони та брошки різної форми у вигляді яєць, які впізнавані саме через форму,  Bevza осінь 2023/2024, або уважно придивіться до прикрас у формі плаского колоска пшениці — одного зі священних символів України. Ви можете обрати кольє, браслет чи сережки.

Дивовижні українські прикраси: найкрутіші новорічні колекції українських брендів (ФОТО) - фото №1
Фото: vogue
Дивовижні українські прикраси: найкрутіші новорічні колекції українських брендів (ФОТО) - фото №2
Фото: vogue

JUL x LUTIKI

Український бренд JUL представив різдвяну колекцію одягу зробивши головним символом Вифлеємську зірку. Особливі аксесуари, які доповнили колекцію, були розроблені  у співпраці з українською стилісткою і засновницею ювелірного бренду LUTIKI — Сонею Солтес. Зірка створена авторською версією і є основою прикрас у яких подовжена підвіска і вишукані сережки. У прикрасах відчувається справжній дух Різдва і очікуваного дива.

Дивовижні українські прикраси: найкрутіші новорічні колекції українських брендів (ФОТО) - фото №3
Фото: vogue
Дивовижні українські прикраси: найкрутіші новорічні колекції українських брендів (ФОТО) - фото №4
Фото: vogue

KOLOMATSKA

Нова колекція прикрас, присвячена Києву, створена українським брендом Kolomatska. До колекції входять  каблучки, сережки і кольє, в основі яких двосторонні медальйони із символами Києва. На одній стороні медальйона  - зображене листя каштана, а з іншого -  назва міста англійською із особливою літерою "Ї" нашої абетки. Також вагомою частиною колекції вДома став оновлений монумент Україна-Мати, який офіційно отримав новий символ — український тризуб і став уособленням стійкості українського народу.

Дивовижні українські прикраси: найкрутіші новорічні колекції українських брендів (ФОТО) - фото №5
Фото: vogue
Дивовижні українські прикраси: найкрутіші новорічні колекції українських брендів (ФОТО) - фото №6
Фото: vogue

KATIMO

Нова колекція одягу і аксесуарів Katimo поповнилася також і вишуканими, стильними прикрасами, на створення виробів надихнули мистецькі витвори румуно-французького скульптора Константіна Бранкузі. Натхненні роботами TheNewborn, TheFirstCry та TheEndlessColumn, Katimo створив вироби, вкриті ювелірною позолотою високої проби, що не тьмяніє з часом і довго приноситиме радість своїм виглядом.

Дивовижні українські прикраси: найкрутіші новорічні колекції українських брендів (ФОТО) - фото №7
Фото: vogue
Дивовижні українські прикраси: найкрутіші новорічні колекції українських брендів (ФОТО) - фото №8
Фото: vogue

BlackSea Tribe

Rachka - це перший ювелірний виріб українського бренду Black SeaTribe, який нагадує про літнє море і атмосферу причорноморського відпочинку. "Рачка" виготовлена з латуні і покрита 24-каратним золотом.

Дивовижні українські прикраси: найкрутіші новорічні колекції українських брендів (ФОТО) - фото №9
Фото: vogue
Дивовижні українські прикраси: найкрутіші новорічні колекції українських брендів (ФОТО) - фото №10
Фото: vogue

TSVITE TEREN

Над різдвяною колекцією українського бренду (цвіте терен), яка називається (ДРІМОТА), команда працювала цілих 5 місяців. Лінійка поєднує прикраси, покриті платиною, золотом та молочною керамікою. Спеціальна технологія надає виробам особливого кольору - від карамельного до темно-коричневого. Перед другим випалом вироби занурюються в молоко. У лінійці: підвіска з зіркою, суцільне кольє з зірками та кольє з коником.

Дивовижні українські прикраси: найкрутіші новорічні колекції українських брендів (ФОТО) - фото №11
Фото: vogue
Дивовижні українські прикраси: найкрутіші новорічні колекції українських брендів (ФОТО) - фото №12
Дивовижні українські прикраси: найкрутіші новорічні колекції українських брендів (ФОТО) - фото №13
Дивовижні українські прикраси: найкрутіші новорічні колекції українських брендів (ФОТО) - фото №14
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Українські бренди вміють дивувати своєю неповторністю та багатогранністю з елементами народної символіки. Раніше ми писали про український бренд одягу, який знищує стереотипи.