Квітуча жінка: Sleeper переосмислює власну айдентику у новій колекції. Що обрати цього літа? (ФОТО)

Шопінг
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Відомий український бренд Sleeper, одягом якого захоплюються навіть голлівудські зірки , презентує нову весняно-літню колекцію 2024. Що в ній особливого і що обрати саме цього літа - розповідаємо та показуємо далі у новому матеріалі Hochu.ua!

Нова лінія, як зауважує сам бренд, насичена квітковими деталями й натхненна винахідливою англійською садівницею Еллен Вілмотт. Це святкування яскравого літа, якого ми всі так чекаємо!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Квітуча жінка: Sleeper переосмислює власну айдентику у новій колекції. Що обрати цього літа? (ФОТО) - фото №1
Квітуча жінка: Sleeper переосмислює власну айдентику у новій колекції. Що обрати цього літа? (ФОТО) - фото №2

Крім того, колекція є посиланням до переосмисленого логотипу компанії: жовтої троянди дружби та благородного коня, який символізує силу. Нова айдентика бренду гармонійно відображає засади, на яких побудовано Sleeper: святкування комфорту, культури та підтримки уповноваження жінок.

Квітуча жінка: Sleeper переосмислює власну айдентику у новій колекції. Що обрати цього літа? (ФОТО) - фото №3
Квітуча жінка: Sleeper переосмислює власну айдентику у новій колекції. Що обрати цього літа? (ФОТО) - фото №4
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У весняно-літню колекцію 2024 увійшли як абсолютно нові дизайни, так і переосмислена класика Sleeper. Інспіроване твором Еллен Вілмотт "The Genus Rosa", у якому садівниця виклала свої багаторічні дослідження, вбрання оздоблене вишивкою та шовковими трояндами ручної роботи, що розроблені українською художницею Юлією Герасько.

Квітуча жінка: Sleeper переосмислює власну айдентику у новій колекції. Що обрати цього літа? (ФОТО) - фото №5

Прем'єрою у новому сезоні є стиль Sofia, представлений піжамним комплектом та сукнею з елегантною вишивкою. Концепція Bloom об'єднує улюблені піжамні комплекти Sleeper для вечірок Party Pajama у новому прочитанні: замість пір'я — декоративні маки. Окрім того, у дроп увійдуть максі-сукні, що їх можна вдягати під штани.

Квітуча жінка: Sleeper переосмислює власну айдентику у новій колекції. Що обрати цього літа? (ФОТО) - фото №6

На розслабленно-шикарний настрій цього літа у колекції бренду Sleeper також натякають романтична сукня The Genus Rosa, грайливий костюм Cha-Cha та скроєний в орієнтальному стилі комплект Louis. Знакова для Sleeper сукня Atlanta була переосмислена відповідно до нової айдентики бренду: дизайн збагатився драпіровкою на подолі спідниці та трояндою.

Квітуча жінка: Sleeper переосмислює власну айдентику у новій колекції. Що обрати цього літа? (ФОТО) - фото №7
Квітуча жінка: Sleeper переосмислює власну айдентику у новій колекції. Що обрати цього літа? (ФОТО) - фото №8
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про  7 брендів спідньої білизни , від якої ви будете у захваті! Пам'ятайте, що красива жіноча спідня білизна - запорука гарного настрою та впевненості в собі.

Усі фото у матеріалі: Sleeper