Культові черевики Timberland святкують 50-річчя: в чому секрет їхньої популярності (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше ми вже писали про чоботи, які рекомендують носити цієї осені Instagram-інфлюєнсери. Та у цьому матеріалі ми пропонуємо згадати про взуття, яке за останні півсторіччя з модного стало культовим і є в гардеробі багатьох модниць та знаменитостей. Ще одним приємним фактом є й те, що створив його виходець з Одеси. Так, все це про Yellow Boots бренду Timberland.

Взуття бренду Timberland легко впізнати серед інших, особливо модель Yellow Boots. Ці жовті черевики - основний продукт бренду та його незмінний атрибут. Сьогодні Yellow Boots - це вже класика, в якій кожен може бути тим, ким хоче, залишаючись собою. Це взуття для сміливих.

Цьогоріч модель Yellow Boots святкує своє 50-річчя, а бренд представляє екологічну лінійку Colour Blast з моделями, створеними за допомогою нової технології безшовного з'єднання шкіряного верху та гумової підошви. Про це пише VogueUA.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Історія створення Timberland

У 1952 році досвідчений чоботар Натан Шварц, який народився в Одесі у четвертому поколінні сімейства чоботарів, придбав фабрику Abington Shoe Company, де він працював понад три десятиліття. Щодо бренду Timberland, то він був заснований у 1973 році в містечку Нью-Маркет, штат Нью-Гемпшир, щоб втілити ідею створення ідеальних, міцних та повністю водонепроникних черевиків. Марка Timberland стала синонімом високоякісного взуття та одягу, який підходить як для пригод на природі, так і для міського стилю.

Фото: vogue.ua
Фото: vogue.ua

Впізнаваний колір Yellow Boots

У 1970-х роках Шварц вирішив представити новий відтінок для робочих черевиків. Зачарований жовтим кольором, який символізував пригоди, енергію та життєву силу, він створив взуття у медовому відтінку. На успіх Yellow Boots також вплинула технологія безшовного з'єднання шкіряного верху та гумової підошви, яку розробив та запатентував бренд Timberland.

Особливо популярними жовті черевики стали в 1990-х роках, коли в них почали з’являтися американські гіпгоп-артисти. Сьогодні Yellow Boots можна знайти в щоденному та сценічному гардеробах різних знаменитостей, у тому числі -  Jay-Z, Каньє Веста, Дженніфер Лопес, Коліна Фаррелла, Ріанни, Різ Візерспун та Меган Маркл.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нова колекція до ювілею Yellow Boots

Yellow Boots майже не змінилися з 1973 року, коли їх створили. Та цьогоріч компанія вирішила створити нову колекцію черевиків Colour Blast, до якої увійшли яскраві кольорові моделі з преміальної шкіри. Вони наслідують “старшого брата” та мають комфортну устілку, що запобігає втомі, утеплювач PrimaLoft®, що складається з 90% перероблених матеріалів, і міцну гумову підошву.

Фото: vogue.ua
Фото: vogue.ua
Фото: vogue.ua
Фото: vogue.ua
Фото: vogue.ua
Фото: vogue.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що будемо носити у наступному теплому сезоні. Спойлер: якщо ви ще не маєте у своєму арсеналі червоного взуття на низькому ходу - це варто негайно виправити.

Фото: vogue.ua