Ви будете здивовані! Дізнайтесь, що насправді означає відомий логотип Nike

Шопінг
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Що означає логотип Nike
Логотип бренду. Фото: Хочу!

Логотип Nike знають люди у цілому світі

Компанія Nike на шляху до світових висот подолала важкий і значний шлях. Її логотип легко запам’ятовується і впізнаваний навіть у найвіддаленіших куточках землі. Раніше ми розповідали про найвідоміші логотипи марок машин, а сьогодні мова піде про значення логотипа Nike.

Компанію Nike знають у світі, які відомого виробника спортивного взуття. Раніше логотип вважався простим і скромним, але пізніше став частиною спортивної культури, розповідає idealsport.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Логотип Nike створила студентка Каролін Девідсон. Спочатку логотип називався "srtip", який пізніше став широко відомий як "Swoosh ". Логотип символізував крило богині перемоги - Ніки. Однак один із засновників Nike Філ Найт, який і запросив Каролін на роботу, був не дуже задоволений результатом і вона отримала за роботу лише 35 доларів. Але коли компанія добилася світового успіху він особисто подарував Керолін кільце з діамантами у формі галочки, 500 акцій компанії та колекцію продукції бренду.

✅Довгі роки логотип був чорним кольором, а у певний період використовував палітру червоно-білих кольорів. Потім, до нього ввели помаранчевий відтінок.

✅Вперше логотип з’явився не на кросівках, а на футбольних бутсах.

✅Найпопулярніший рекламний слоган Nike Just Do It надхненний останніми словами серійного вбивці перед стратою.

✅На створення логотипа Nike у Девідсон пішло 17,5 години.

Зараз символ став фірмовим стилем компанії, адже відомо, що людям необхідний час, щоб прийняти, оцінити та полюбити унікальний дизайн.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, яке взуття можна знайти у бренду Dr. Martens. Адже вони виготовляють не лише одні черевики.