Не черевиками єдиними: яке ще взуття можна знайти у бренду Dr. Martens

Шопінг
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Коли мова заходить про взуття Dr. Martens, більшості людей приходять на думку їх культові черевики. Втім, асортимент бренду не обмежується лише цим взуттям. Що ще можна придбати у Dr. Martens - розповідаємо у цій статті на HOCHU.ua.

Культові черевики Dr. Martens, звісно ж, залишили свій незабутній слід у модній індустрії. Однак крім них у колекціях бренду також можна знайти багато інших варіантів взуття.

Оксфорди

Related video

Якщо вам хочеться мати у своєму весняно-літньому гардеробі взуття, подібне до ваших улюблених черевиків Dr. Martens 1460, тоді зверніть увагу на оксфорди Dr. Martens 1460. Вони копіюють дизайн цієї культової моделі та представлені у різноманітних кольорах. Таке взуття підійде як прогулянок містом, так і для офіційних заходів.

Не черевиками єдиними: яке ще взуття можна знайти у бренду Dr. Martens - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сандалі

Якщо вам подобаються класичні моделі - обирайте модель Blaire, яка має підошву на товстій платформі та ремінці. Якщо хочеться чогось витонченого - модель Voss з ремінцями над п’ятою. Також у бренду є і більш авантюрні пропозиції - моделі Kimber (з підошвою кольору веселки) або Olson (з футуристичною металевою обробкою та застібкою-липучкою). Ви правильно зрозуміли, асортимент бренду здатен задовольнити потреби навіть самих вибагливих покупців.

Не черевиками єдиними: яке ще взуття можна знайти у бренду Dr. Martens - фото №2

Кросівки 

Кросівки Dr. Martens не схожі на взуття Adidas або Puma, до якого ми звикли. Та водночас вони універсальні і їх легко поєднувати з різними образами - тож не бійтесь експериментувати!

Не черевиками єдиними: яке ще взуття можна знайти у бренду Dr. Martens - фото №3

Шльопанці та мюлі

Очолюють рейтинг популярності модель Jorge II, яка має регульований ремінець та контрастний рядок на верхній частині, і Myles II Hydro Leather Sandal з відкритим носком, двома ремінцями та металевими пряжками. Втім, яку б модель ви не обрали, ви можете бути впевнені у преміальній якості та зносостійкості цього взуття.

Не черевиками єдиними: яке ще взуття можна знайти у бренду Dr. Martens - фото №4
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, про онлайн-шопінг. Як вдало придбати дизайнерський одяг - читайте у цій статті.

Фото: drmartens.com, gq.com