Не черевиками єдиними: яке ще взуття можна знайти у бренду Dr. Martens

Шопінг
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Коли мова заходить про взуття Dr. Martens, більшості людей приходять на думку їх культові черевики . Втім, асортимент бренду не обмежується лише цим взуттям. Що ще можна придбати у Dr. Martens - розповідаємо у цій статті на HOCHU.ua.

Культові черевики Dr. Martens, звісно ж, залишили свій незабутній слід у модній індустрії. Однак крім них у колекціях бренду також можна знайти багато інших варіантів взуття.

Оксфорди

Якщо вам хочеться мати у своєму весняно-літньому гардеробі взуття, подібне до ваших улюблених черевиків Dr. Martens 1460, тоді зверніть увагу на оксфорди Dr. Martens 1460. Вони копіюють дизайн цієї культової моделі та представлені у різноманітних кольорах. Таке взуття підійде як прогулянок містом, так і для офіційних заходів.

Не черевиками єдиними: яке ще взуття можна знайти у бренду Dr. Martens - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сандалі

Якщо вам подобаються класичні моделі - обирайте модель Blaire, яка має підошву на товстій платформі та ремінці. Якщо хочеться чогось витонченого - модель Voss з ремінцями над п’ятою. Також у бренду є і більш авантюрні пропозиції - моделі Kimber (з підошвою кольору веселки) або Olson (з футуристичною металевою обробкою та застібкою-липучкою). Ви правильно зрозуміли, асортимент бренду здатен задовольнити потреби навіть самих вибагливих покупців.

Не черевиками єдиними: яке ще взуття можна знайти у бренду Dr. Martens - фото №2

Кросівки 

Кросівки Dr. Martens не схожі на взуття Adidas або Puma, до якого ми звикли. Та водночас вони універсальні і їх легко поєднувати з різними образами - тож не бійтесь експериментувати!

Не черевиками єдиними: яке ще взуття можна знайти у бренду Dr. Martens - фото №3

Шльопанці та мюлі

Очолюють рейтинг популярності модель Jorge II, яка має регульований ремінець та контрастний рядок на верхній частині, і Myles II Hydro Leather Sandal з відкритим носком, двома ремінцями та металевими пряжками. Втім, яку б модель ви не обрали, ви можете бути впевнені у преміальній якості та зносостійкості цього взуття.

Не черевиками єдиними: яке ще взуття можна знайти у бренду Dr. Martens - фото №4
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, про онлайн-шопінг. Як вдало придбати дизайнерський одяг - читайте у цій статті .

Фото: drmartens.com, gq.com