Ідеальні для зими: теплі, зручні та практичні джинси (ФОТО)

Модні тренди
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Зима - не привід ховати свою індивідуальність і особистий стиль. Виглядати модно, красиво і актуально в будь-якій життєвій ситуації можливо за різної погоди. Тому у гардеробі кожної жінки повинні бути джинси, адже це універсальний одяг який  ідеально впишеться в різні стилі та напрямки!

Джинси розв'яжуть одвічну жіночу проблему «нічого надіти», тому, що їх можна гармонійно поєднати з різним взуттям та аксесуарами, що допомагає створювати унікальний стильний образ. Стилісти зазначають, що пара джинсів чорного кольору є ідеальним вибором, який ніколи не втратить свою індивідуальність, тому не варто лишати їх поза увагою, розповідає lifestyle .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Ідеальні для зими: теплі, зручні та практичні джинси (ФОТО) - фото №1

Можна зупинити свій вибір на однотонних джинсах  або ж обрати з вкрапленням іншого кольору (типу меланж). Варто звернути увагу на потертості на стегнах, адже  вони можуть візуально додати об'єму.

Ідеальні для зими: теплі, зручні та практичні джинси (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У холодну пору краще віддавати перевагу вільним комфортним моделям - прямим, МОМ широким, слоучам, це дасть можливість одягнути під низ термобілизну, якщо ви мерзнете. Вони виглядають молодіжно.

Ідеальні для зими: теплі, зручні та практичні джинси (ФОТО) - фото №3

Приталені моделі джинсів, які не прилягають до тіла, вигідніше підкреслюють фігуру і приховують недоліки, тоді як, наприклад у  скіннах буде помітно кожну нерівність.

Ідеальні для зими: теплі, зручні та практичні джинси (ФОТО) - фото №4

 Джинси прямого крою - універсальна модель, яка підходить кожному.

Ідеальні для зими: теплі, зручні та практичні джинси (ФОТО) - фото №5
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На зиму краще і практичніше обирати джинси до п'ят або  щиколотки, проте уникайте голих ніг – це має негарний вигляд і шкідливо для здоров'я.Гарно до них пасуватимуть ботильони, черевики до щиколотки або високі шкарпетки.

Ідеальні для зими: теплі, зручні та практичні джинси (ФОТО) - фото №6

Посадку вибирайте згідно з фігурою, але варто відмовитися від заниженої, оскільки взимку це не найкращий варіант для здоров'я.

Ідеальні для зими: теплі, зручні та практичні джинси (ФОТО) - фото №7
Ідеальні для зими: теплі, зручні та практичні джинси (ФОТО) - фото №8
Ідеальні для зими: теплі, зручні та практичні джинси (ФОТО) - фото №9

Ви можете обирати будь-які відтінки , довжину, з вишивкою чи без неї, рвані чи суцільні варіанти. Але не забувайте, що головне - це ваш комфорт і хороше самопочуття, особливо у холодну пору року.