Дайте спокій цим пуховикам! ТАКЕ точно вже не носять: антитренди сезону 2023/24 (ФОТО)

Модні тренди
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Кожного сезону мода вносить свої зміни і пропонує свої чергові новинки, які відсувають попередні моделі назад і деякі, навіть, відкидають до антитрендів. Проте обирати собі одяг потрібно першочергово з огляду на те, чи пасує, певна річ , як вона на вас сидить і чи не буде підкреслювати недоліки фігури.

Кожна модниця хоче виглядати красиво і навряд чи буде ходити у тому ж одязі кілька сезонів підряд. Але варто звернути увагу на пуховики, які вже не в моді, цього року, і можливо придивитися собі нову куртку, радить apostrophe.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. У список цьогорічних антитрендів потрапила улюблена багатьма парка. Куртки з багатьма декоративними елементами і накладними кишенями на грудях вже втратили свою актуальність. Звичайно вони зручні і універсальні, проте у моді зараз об'ємні моделі без зайвого декору, у спокійних пастельних кольорах.

Дайте спокій цим пуховикам! ТАКЕ точно вже не носять: антитренди сезону 2023/24 (ФОТО) - фото №1
Дайте спокій цим пуховикам! ТАКЕ точно вже не носять: антитренди сезону 2023/24 (ФОТО) - фото №2
Дайте спокій цим пуховикам! ТАКЕ точно вже не носять: антитренди сезону 2023/24 (ФОТО) - фото №3

2. Куртки з хутряною опушкою були шалено популярні раніше і мати таку річ у гардеробі мріяла кожна модниця. Але зараз у тренді мінімалізм, лаконічність і простота, без зайвих декорів.

Дайте спокій цим пуховикам! ТАКЕ точно вже не носять: антитренди сезону 2023/24 (ФОТО) - фото №4

3. Не користуються попитом у цьому році куртки з поясом - гумкою. Хоча вони гарно підкреслювали фігуру і робили видимою талію та зараз у моді верхній одяг мішкуватого об'єму і куртки оверсайз.

Дайте спокій цим пуховикам! ТАКЕ точно вже не носять: антитренди сезону 2023/24 (ФОТО) - фото №7
Дайте спокій цим пуховикам! ТАКЕ точно вже не носять: антитренди сезону 2023/24 (ФОТО) - фото №9

4. Куртки з приталеним силуетом теж відходять у небуття. Варто придивитися до новинок і обрати щось на свій смак. Такі речі втратили актуальність і виглядають не модно.

Дайте спокій цим пуховикам! ТАКЕ точно вже не носять: антитренди сезону 2023/24 (ФОТО) - фото №10

5. Пуховики, які нагадують за формою низу пишну сукню, теж відкладаємо в сторону. Вигляд мали неперевершений у минулих роках, але зараз не варто носити таку непрактичну річ, щоб не бути в антитренді.

Дайте спокій цим пуховикам! ТАКЕ точно вже не носять: антитренди сезону 2023/24 (ФОТО) - фото №13
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви запланували обновити свій гардероб, то на ваш вибір величезна кількість нових стильних моделей і варіантів. Головне, про що не варто забувати - основна функція верхнього одягу полягає у тому, щоб утеплити тіло і почуватися максимально комфортно.