Класика, яка ніколи не виходить з моди: найстильніші образи з костюмами на Новий рік 2024 (ФОТО)

Модні тренди
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Вибір стильного образу на Новий рік не обов'язково повинен обмежуватися лише сукнями. Штанний костюм є не менш ефектною альтернативою, яка приверне увагу оточення. Це універсальний та базовий елемент жіночого гардероба, який впорається з будь-яким завданням.

В жіночий гардероб костюми потрапили з чоловічої моди й стали невід'ємною частиною жіночого одягу. Вони не лише завоювали своє місце в стилі бізнеследі, але й стали важливим елементом образу для будь-якої сучасної жінки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Помилково вважати, що жіночний костюм обмежений лише діловим стилем й призначений виключно для тих, хто проводить більше часу в офісі та на ділових зустрічах. Сьогодні цей одяг чудово підходить для щоденних турбот та, як не дивно, свят.

Різноманіття костюмів вражає, тож серед них доволі нескладно обрати модний варіант на Новий рік. В першу чергу, варто звернути увагу на класичні образи в яскравих кольорах або з базовими принтами у виді клітинки чи смужки. Такі костюми будуть виглядати вишукано та водночас просто. Якщо хочеться більше святкового настрою, то обирайте декор у вигляді паєток, або під піджак одягайте спокусливий топ з мереживом.

Класика, яка ніколи не виходить з моди: найстильніші образи з костюмами на Новий рік 2024 (ФОТО) - фото №1
Класика, яка ніколи не виходить з моди: найстильніші образи з костюмами на Новий рік 2024 (ФОТО) - фото №2

Для новорічного образу також ідеально підійдуть трикотажні костюми. Вони дуже затишні та жіночні, тому в таких образах чудово святкувати Новий рік вдома.

Класика, яка ніколи не виходить з моди: найстильніші образи з костюмами на Новий рік 2024 (ФОТО) - фото №9
Класика, яка ніколи не виходить з моди: найстильніші образи з костюмами на Новий рік 2024 (ФОТО) - фото №10

А якщо ви хочете бути у тренді, обирайте шовкові костюми в піжамному стилі. Можете також звернути увагу на вироби з цікавими орнаментами та декором у вигляді пір'я, щоб зробити свій новорічний образ гламурнішим та цікавішим.

Класика, яка ніколи не виходить з моди: найстильніші образи з костюмами на Новий рік 2024 (ФОТО) - фото №15
Класика, яка ніколи не виходить з моди: найстильніші образи з костюмами на Новий рік 2024 (ФОТО) - фото №16
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І не забувайте, що одяг — це лише частина новорічного образу. Не останню роль грає зачіска, тож не пропустіть нашу добірку ефектних укладок на Новий рік 2024.