Вишукано та елегантно: 6 гладких зачісок на Новий рік 2024, які підійдуть під будь-який образ (ФОТО)

Догляд за волоссям
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Причесаний назад пучок давно завойовує популярність, особливо з появою естетики балеткор. До того ж така зачіска стане чудовим варіантом на Новий рік 2024. Ми зібрали 6 варіацій гладкого пучка, які вартують вашої уваги й вражають своєю витонченістю.

Не дивно, що гладкий пучок набув такої широкої популярності — він є універсальним варіантом. Ця зачіска підходить як для повсякденного походу в університет, так і для елегантної вечері або новорічної вечірки. Тому, якщо ви думаєте, яку зачіску зробити на Новий рік, зверніть увагу на різноманітність гладких пучків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Класичний пучок

Класичний пучок балерини завжди залишається актуальним. Ретельно зачесане волосся, складене в акуратний пучок, підкреслює контури обличчя, роблячи його більш симетричним. Ця зачіска додає елегантності та легкості вашому образу.

Вишукано та елегантно: 6 гладких зачісок на Новий рік 2024, які підійдуть під будь-який образ (ФОТО) - фото №1

Пучок з пасмом біля обличчя

Незвичайний і чарівний варіант — гладкий пучок на потилиці з акуратно спадаючим пасмом волосся на лоб. Така інтерпретація виглядає дуже елегантно та жіночно. Спробуйте зробити цю зачіску на Новий рік 2024 року!

Вишукано та елегантно: 6 гладких зачісок на Новий рік 2024, які підійдуть під будь-який образ (ФОТО) - фото №2

Пучок з бантом

Додати крапельку жіночності та кокетливості гладкій зачісці допоможе бантик. Акуратний пучок набуває візуального об'єму, залишаючись при цьому шикарним. Замість банта можна використовувати стрічку.

Вишукано та елегантно: 6 гладких зачісок на Новий рік 2024, які підійдуть під будь-який образ (ФОТО) - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Об'ємний пучок

Великий пучок на потилиці, як у Кайлі Дженнер — ідеальний варіант для новорічного образу. Об'ємний пучок, гладке волосся та елегантна голлівудська хвиля з чубчика створюють стиль, що поєднує у собі французьку вишуканість та шик.

Вишукано та елегантно: 6 гладких зачісок на Новий рік 2024, які підійдуть під будь-який образ (ФОТО) - фото №4

Вузол

Ця зачіска відображає моду 90-х. Низький пучок у вигляді тугого вузла з прядками волосся, що виступають. Гладкість і грайливість цієї комбінації надають образу особливого шарму.

Вишукано та елегантно: 6 гладких зачісок на Новий рік 2024, які підійдуть під будь-який образ (ФОТО) - фото №5

Високий пучок

Така зачіска підходить до будь-якого випадку, адже виглядає вона святково та ефектно. Експериментуйте, роблячи пучок більш тугим або вільним, залишаючи кілька волосин або закручуючи їх, як Кеті Перрі. Будь-який варіант виглядатиме шикарно!

Вишукано та елегантно: 6 гладких зачісок на Новий рік 2024, які підійдуть під будь-який образ (ФОТО) - фото №6
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть  ТОП-6 зачісок, які відмінно підійдуть для ефектного образу на Новий рік. До того ж ці укладки легко повторити вдома!

Фото: instagram.com/jesushair