Червоні панчохи — супертренд, який у 2024 році будуть носити усі модниці (ФОТО)

Модні тренди
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Нещодавно ми розповідали, чим замінити звичайні капронові колготки в холодну пору року. Однак, якщо говорити про моду, то у 2024 році варто робити ставку на червоні панчохи. Можливо, ви вже чули про них наприкінці минулого року і думали, що це тимчасовий тренд. Однак блогери та стилісти продовжують показувати стильні образи з червоними панчохами, тож пропонуємо вам дізнатися трішки більше про цю тенденцію.

Червоні колготки, можливо, не найпрактичніша річ, особливо якщо ви звикли до прозорих чи чорних колготок. Однак вони надають особливий ефект і, звісно ж, відповідають останнім модним трендам. Здається, що кожна стильна модниця цього сезону вже купила собі пару червоних колготок, однак це не так, адже багато дівчат бояться стилізувати цей яскравий елемент гардероба.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чому саме червоні? Можна сказати, що вулична мода просто відображає основні тренди з подіуму. Любителі моди, які ретельно стежать за останніми колекціями дизайнерів, могли побачити червоні панчохи на показах Gucci, Miu Miu, Burberry, Hermes, David Koma і навіть Chanel. У кожному випадку, цей елемент виглядає дуже стильно. Але як впровадити червоні колготки у реальне життя, яке часто віддалене від стандартів подіуму?

Червоні панчохи — супертренд, який у 2024 році будуть носити усі модниці (ФОТО) - фото №1
Червоні панчохи — супертренд, який у 2024 році будуть носити усі модниці (ФОТО) - фото №2

Є два безпомилкових способи носити червоні панчохи. Перший — підібрати їх у колір вашого одягу. Носіть разом з ним червону сукню чи спідницю.

Ще один ефективний метод — узгоджувати колір колготок із взуттям. Відомо, що такий простий трюк візуально подовжує ноги та створює ілюзію їхньої нескінченної довжини. Цей трюк підходить не лише для традиційних чорних колготок, але і для кольорових, зокрема червоних.

Червоні панчохи — супертренд, який у 2024 році будуть носити усі модниці (ФОТО) - фото №5
Червоні панчохи — супертренд, який у 2024 році будуть носити усі модниці (ФОТО) - фото №6
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про сірий денім . Дізнайтеся, чому у 2024-му він обов’язково повинен бути в вашому гардеробі.