Кольорові кросівки стали трендом весни 2024 (ФОТО)

Модні тренди
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Фіолетові кросівки, фото
Фото: Jordan

Для вас — добірка стильних варіантів кросівок на весну 2024

Весною модниці люблять одягатися яскраво та легко, а головне — зручно. Якщо раніше під сукню взували туфлі на підборах, то тепер у тренді кросівки, тому що в них не болять ноги. Раніше ми писали про ультрамодні кольори на весну 2024, а тепер розкажемо, які кросівки купити.

Актуальними цієї весни є кросівки яскравих кольорів. Підбирайте будь-яку форму, яка вам найбільше до вподоби. Взуття можна компонувати із одягом, аксесуарами, і навіть кольором волосся. Наприклад, якщо ви блондинка, вам підійдуть кросівки схожого відтінку. Якщо руденька, то помаранчеві. Тоді можна вдягнутися у будь-який колір кофти і штанів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Малинові кросівки, фото
Фото: Pinterest
Рожеві кросівки, фото
Фото: Pinterest

Стильно виглядають фіолетові кросівки. До них доречно одягнути верх такого ж відтінку. Якщо ви не любите одяг та взуття однакових кольорів, тоді зверніть увагу на аксесуари. Наприклад, фіолетова сумочка або рюкзачок, манікюр, кепка чи прикраса для волосся будуть доповнять образ жінки.

Фіолетово-білі кросівки, фото
Фото: rencustom.com

Не виходять із моди жовті та червоні кросівки. Цей колір вважається універсальним на весну та літо. До нього можна вдягнути речі будь-яких відтінків, і вони будуть виглядати абсолютно нормально. Яскраве кольорове взуття пасує для жінок будь-якого віку. Кросівки можуть бути і однотонними, і з додатковими відтінками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Червоні кросівки, фото
Фото: Pinterest

Раніше ми писали про жіночні образи. Модельєр Андре Тан розповів про тренди цієї весни.