Весняне пальто 2024: наймодніші кольори сезону (ФОТО)

Модні тренди
1 031
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Що будемо носити цієї весни? Ми маємо відповідь!

Зима підходить до завершення, і модниці починають міняти гардероб. На зміну шубі та пуховика приходить пальто. Раніше ми писали про наймодніше взуття, а тепер розкажемо, якого кольору пальто варто купити на весну 2024 року.

Модельєри представили стильні варіанти пальто на весну 2024 року. Розмаїття фасонів легко підібрати під будь-який образ. Пальто — це річ, яка пасує жінкам різного віку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо у вас низький ріст, обирайте коротке пальто класичних фасонів. Такий образ підкреслить вашу вишуканість і не зменшують візуально ще більше. Панянкам із високим ростом пасуватимуть пальта нижче колін.

Весняне пальто 2024: наймодніші кольори сезону (ФОТО) - фото №1
Cute GirlEm Kay

Що ж стосується фасону пальто, обирайте ті, які вам найбільше подобаються. Якщо ви почуваєте себе комфортно у класиці, оверсайз чи інших стилях, носіть із задоволенням.

У моді — пальта приглушений кольорів. Наприклад, рожева пудра, яка пасує жінкам різних кольоротипів. Зверніть увагу на блакитні відтінки: волошкові, небесні, блакитну глазур, світлу бірюзу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Весняне пальто 2024: наймодніші кольори сезону (ФОТО) - фото №3
Pinterest
Весняне пальто 2024: наймодніші кольори сезону (ФОТО) - фото №4
fashionista559.tumblr.com

Не виходять із моди пальта білих, молочних та світлих бежевих кольорів. До них пасує різне взуття, включаючи спортивне. Таке пальто можна поєднати із будь-яким кольором, щоразу змінюючи імідж.

Весняне пальто 2024: наймодніші кольори сезону (ФОТО) - фото №5
Josie // Fashion Mumblr

Раніше ми писали про старомодні речі 2024 року. Експерт розповів, який одяг не треба носити, тому що він додає віку.

Главное фото: Anna Landers