Дракон не любить ці знаки Зодіаку: кому може бути непереливки у 2024

Гороскоп на рік
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Головний символ Нового 2024 року — Дракон. Ця тварина дуже вимоглива та примхлива. Раніше ми писали, яке диво очікувати кожному знаку Зодіаку, а тепер розкажемо, кого не любить Дракон.

У Дракона є свої цінності. Це — справедливість, волонтерство, мудрість та праця. Він любить розкіш та постійне самовдосконалення, і терпіти не може ледарів, брехунів та пліткарів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Риби

Очі Дракона будуть супроводжувати цей знак Зодіаку весь рік. Якщо ви і далі будете ледачими і пасивними, вся ваша робота піде в крах. Якщо ви будете обманювати, вести себе нечесно і жорстоко, Дракон поверне вам усе бумерангом.

Стрілець

Не варто скандалити, критикувати людей і все контролювати у 2024 році. Такі риси характеру не подобаються Дракону. Якщо ви не зміните характер і поведінку, можете втратити роботу і авторитет.

Дракон не любить ці знаки Зодіаку: кому можуть бути непереливки у 2024 - фото №1

Рак

Ви дуже чванливі, горді та самозакохані. Дракон любить впевнених у собі, але ніхто не давав вам право маніпулювати, ображати і тиснути на інших. Якщо ви не зупинитеся, то відчуєте, що таке високосний рік.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Близнюки

Веселі компанії та подорожі — це добре, але ваша вітряність може роздратувати Дракона. Займіться саморозвитком, менше витрачайте кошти на дрібниці та займіться порядком вдома.

Пам'ятайте, що нумерологія, як і астрологія, тарологія та фен-шуй — не вважаються наукою, тому беззастережно вірити цій інформації не варто. Матеріал має суто розважальний характер.

Раніше ми писали китайський гороскоп на грудень. Астрологи розповіли, що кого чекає в кінці 2024 року.

Фото: Pinterest