Китайський гороскоп на грудень 2023: що кого чекає у кінці року Кролика

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Рік Кролика добігає кінця, і люди готуються зустріти новий символ року — Дракона. Східний гороскоп обіцяє кожному знаку Зодіаку завершення кармічних уроків, проте люди, які не склали іспит, у новому році будуть “відпрацьовувати” удвічі важче.

Астрологи розповіли, що кого чекає під кінець 2023 року. За китайським гороскопом, кожен знак матиме свої підсумки завершення річного енергетичного циклу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щур

Кінець року пройде у затишному колі сім'ї. Не забудьте підготувати всім гарні подарунки і гарний настрій. Відпустіть усі образи та тривоги.

Бик

Вам випаде нагода весело провести час у колі колег. Не бійтеся проявляти щирість, емоції та дружній характер. Кінець року може помирити зі старими друзями.

Китайський гороскоп на грудень 2023: що кого чекає у кінці року Кролика - фото №1

Тигр

В грудні ви можете зустріти своє кохання. Не бійтеся почуттів, воно буде взаємним. Цінуйте свою половинку, ймовірно саме ці стосунки переростуть у шлюб.

Кролик

Якщо вам запропонують підвищення на роботі, ловіть свій шанс. Попереду — нові можливості, цікаві знайомства і хороші фінансові перспективи. Проявіть фантазію та ініціативу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дракон

Кінець року може принести конфлікти у сім'ї. Постарайтеся не встрягати у сварки, побільше цілувати та робити компліменти своїй половинці. Грудень повинен бути затишним, а не гучним.

Китайський гороскоп на грудень 2023: що кого чекає у кінці року Кролика - фото №2

Змія

В кінці року ви переконаєтеся, що насправді — все добре. Не бійтеся робити крок у нове життя. Попереду — нові проекти, знайомства і багато романтики.

Кінь

У грудні буде багато роботи. Не забувайте, що є люди, які чекають вас вдома. Постарайтеся зробити так, аби вас дочекалися, адже кохана половинка — у пріоритетах, а кар'єра нікуди не дінеться.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Коза

У кінці року ви можете зустрітися зі старими друзями. Вам буде весело, комфортно і радісно. Пригадайте цікаві моменти минулого та підтримуйте дружбу надалі.

Китайський гороскоп на грудень 2023: що кого чекає у кінці року Кролика - фото №3

Мавпа

У кінці року вас може підвести здоров'я. Не варто перенапружуватися і так багато працювати, інакше доведеться зустрічати Новий рік біля медиків.

Півень

У кінці року ви будете мати час для себе. Зверніть увагу на власні емоції. Спробуйте нові заняття та хобі. Розслабтеся на природі.

Собака

Грудень принесе багато романтики і подарунків. Подбайте про емоції рідних та дорогих серцю людей. У кінці року вас може чекати пропозиція руки і серця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Китайський гороскоп на грудень 2023: що кого чекає у кінці року Кролика - фото №4

Свиня

В кінці року у вас можуть бути проблеми на роботі. Постарайтеся не сваритися із колегами і якісно виконувати свої завдання. Є загроза звільнення або догани.

Раніше ми писали короткі поради для кожного знаку Зодіаку на грудень 2023 року. Астрологи розповіли, кому варто звернути увагу на стосунки, а в кому час запроваджувати в бізнес нові ініціативи.

Фото: Pinterest