Промокло взуття? Екстрений спосіб, який допоможе висушити його за 30 хвилин

Лайфхаки
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ми вже ділимося з вами лайфхаками, які знадобляться в осінньо-зимовий період. Раніше ми писали про те, як перевести вікна на зимовий режим , а в цьому матеріалі розповімо, як швидко висушити взуття.

Щоб висушити вологе взуття з хутряною підкладкою, необхідна щонайменше одна ніч. І це за умови, що черевики розміщені біля батареї! А якщо взуття промокло до нитки, то цей процес займе ще більше часу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Але якщо ви опинилися в подібній ситуації і не маєте спеціальної сушарки, спробуйте використовувати звичайну сіль. На порталі pixelinform.com пишуть , що цей спосіб допоможе висушити взуття за півгодини.

Оскільки взуття вже мокре, добре помийте його зсередини і зовні. Після цього туго запакуйте черевики ганчіркою, намагаючись заповнити весь доступний простір, щоб вона максимально ввібрала вологу з підкладки.

Потім помістіть всередину взуття совок і наповніть його сіллю, що попередньо розігріта на сковороді. Не турбуйтеся, якщо побачите, що з взуття почала виходити пара — це нормально.

Залишіть сіль усередині взуття на 30-40 хвилин: за цей час вона вбере залишки вологи і охолоне. Якщо взуття все ще залишається вологим, повторіть процедуру із сіллю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З тим, як швидко сушити взуття, ми розібралися. А тепер пропонуємо вам дізнатися, як правильно сушити парасольку , щоб вона не зламалася.