Надріжте вашу губку для посуду - це допоможе економити гроші. Лайфхак

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Під час прибирання на кухні ми зіштовхуємося з проблемою миття посуду. Мало знайдеться людей, яким це приносить насолоду. А якщо ще й доводиться після гори посуду відмивати плиту, мікрохвильовку чи духову шафу,  то настрій псується миттєво.

До того ж для такої кількості миття потрібно мати багато мийного засобу для посуду, який зовсім не дешевий. Як зробити, щоб зекономити на мийному засобі за допомогою звичайної губки, розповідають  patrioty .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо потрібно помити велику кількість брудного посуду, кухонна губка швидко втрачає здатність пінитися і доводиться додавати мийний засіб знову і знову. Однак можна використати такий хитрий спосіб:

  • Берете нову кухонну губку

  • Прямо посередині губки робите невеличкий надріз

  • Усередину вставляєте маленький шматок твердого мила.

Надріжте вашу губку для посуду - це допоможе економити гроші. Лайфхак - фото №1
freepik

Тепер при митті посуду вам не доведеться щоразу додавати мийний засіб, а губка буде пінитися дуже добре. Це особливо гарно спрацьовує для тих засобів, які дають мало піни.

Для економії засобу спочатку мийте найменш забруднений посуд, а тоді - жирніший. Присохлі залишки їжі варто попередньо замочити водою на 15-20 хв.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Весь посуд  миється з обох боків, чашки і зовні, і всередині . Не можна мити посуд лише водою, адже на ньому залишається природний жир з рук, бактерії і пил з повітря, тоді він стає брудним і неохайним навіть, якщо вимитий.

Головне фото: freepik