Пригоріла каструля? Дізнайтеся, як вирішити цю проблему лише за кілька секунд

Лайфхаки
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Відволіклися на улюблений серіал і забули про те, що на плиті готується вечеря? Така ситуація ставалася з кожним: неприємний запах, дим та пригорівший посуд. Якщо перші два моменти можна досить швидко вирішити, то ось з каструлею, яка пригоріла, іноді доводиться довгенько повозитися...

Однак, існує досить простий та разом з цим цікавий спосіб, який допоможе відмити каструлю, що пригоріла. Ним поділилися на порталі  pixelinform.com .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зрозуміло, що можна використовувати побутові засоби, придбані в магазині. Але деякі з них можуть бути не такими вже й ефективними, або дуже дорогими. Крім того, такі засоби мають відчутний "побічний ефект" у вигляді неприємного запаху та шкідливого впливу на шкіру рук..

Однак улюблена багатьма "Кока-кола" працює не гірше і всього за декілька секунд допоможе вам впоратися з пригорілою каструлею. Все, що потрібно зробити, це прокип'ятити невелику кількість газованого напою в пригорілому посуді. Вуаля, тепер ви можете знову насолоджуватися чистим та блискучим посудом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Смачний напій "Кока-кола" — не єдиний нестандартний засіб, який допомагає вирішувати побутові питання. Наприклад, в прибиранні вам точно може знадобитися кава. Досвідчені господині висипають її на килим. Цей дивний лайфхак , про користь якого ви нізащо не здогадаєтесь, дійсно працює!