У квартирі немає опалення, а потрібно висушити речі? Декілька хитрощів, які варто взяти на замітку

Лайфхаки
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Сушку одягу в холодну пору року можна значно полегшити, навіть якщо вдома відключили опалення. Як це робити? Декілька хитрощів ви знайдете в нашому матеріалі!

Сушка білизни влітку є досить простою справою, адже одяг швидко сохне. А ось восени та взимку, особливо в дощові дні, це може бути викликом. Але є хитрий спосіб впоратися з цим завданням.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Пральна машина з функцією сушіння спрощує процес, не кожен має її вдома. Але цю функцію можна зробити власноруч. Для цього вам знадобиться рушник. Покладіть його в барабан після прання, закрийте дверцята, встановіть програму віджимання з високими обертами. Коли машина завершить роботу, дістаньте сухий одяг, оскільки волога вбереться в рушник. Для кращого ефекту можна використовувати два або три рушники.

Є ще один спосіб, який пришвидшить процес сушки. Якщо вас одяг сушиться на вішалці, то старайтеся часто перевертати речі, щоб забезпечити рівномірний доступ повітря та прискорити висихання. Краще за все робити це щогодини.

У випадках екстреного сушіння можна використовувати фен чи праску. А ось вішати білизну на радіатор — не найкраща ідея. По-перше, він може стати брудним через пил та бруд, які можуть накопичуватися на радіаторі. По-друге, у кімнаті стане прохолодніше, адже мокрий та холодний одяг почне поглинати все тепло.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, як швидко висушити взуття. Ми розповіли, як зробити це ефективно, а як краще не робити.