Піжамна вечірка? Ні - комфортний сон! Обираємо найкращу піжаму

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Комфортний сон не завжди залежить лише від подушки, матрацу чи правильної температури у кімнаті. Велику роль для нічного відпочинку відіграє вбрання для сну. Тому воно має бути приємним на дотик, якісним і симпатичним.

В піжамі проводиться багато часу, тому вибирайте уважно і звертайте увагу на крій, матеріал, декор та фурнітуру. Головне, щоб тканина дихала, а тому обирайте піжаму з таких тканин: атлас, шовк, фланель, бавовна, радить polotenca .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Бувають такі види жіночих піжам:

Класичні комплекти . Вільна сорочка та широкі штани — такий комплект буде актуальним у будь-яку пору року. Вона може бути у різному стилі, але незмінним має бути високоякісна тканина і зручність.

Піжамна вечірка? Ні - комфортний сон - фото №1
Піжамна вечірка? Ні - комфортний сон - фото №2

Літні піжами. Комплекти з шортів, трусиків і капрі у поєднанні з футболками різної довжини або топами. Легкі тканини та простий крій забезпечать відмінний сон без перегріву. Виготовляються з шовку, атласу, бавовни. Можна підібрати стиль на свій смак та настрій. Романтичний, класичний чи спортивний варіант.

Піжамна вечірка? Ні - комфортний сон - фото №3
Піжамна вечірка? Ні - комфортний сон - фото №4

Зимові комплекти. Тут краще обирати теплішу тканину - фліс, бавовна, махра, велюр та фланель ідеально зберігають тепло. Довгі штани і сорочка чи кофта з подовженим рукавом зроблять сон комфортним.

Піжамна вечірка? Ні - комфортний сон - фото №5
Піжамна вечірка? Ні - комфортний сон - фото №6

Комбінезони та кігурумі. Піжами-комбінезони обирають діти, підлітки або люди, які часто крутяться під час сну, або розкриваються. Такі варіанти не сковують рухи і забезпечують затишок, тепло і комфорт. Ідеальна тканина - велюр, фліс або махра.

Піжамна вечірка? Ні - комфортний сон - фото №7
Піжамна вечірка? Ні - комфортний сон - фото №8

Вишукані піжами. Для особливих подій та романтичного настрою, адже мереживо і спокусливе декольте притягує погляд, збуджує і не залишить байдужим представників чоловічої статі. Легкі тканини, вдалий декор і приталений силует робить комбінації дуже красивими.

Піжамна вечірка? Ні - комфортний сон - фото №9
Піжамна вечірка? Ні - комфортний сон - фото №10

Як правильно вибрати піжаму?

Звертайте увагу на такі параметри:

  • Фасон.  Ідеальний вибір - це вільна сорочка, широкі штани, просторий крій, відповідний розмір - не сковує рухи, комфортно та затишно.

  • Тканина. Робіть вибір з розгляду на сезон. Натуральні тканини мають високий рівень терморегулюючих та гіпоалергенних властивостей.

  • Колір. Найкраще обирати пастельні та натуральні відтінки, тому що вони не вицвітають та не линяють при пранні.

  • Шви та фурнітура. Вироби з великою кількістю дизайнерських елементів, грубих необроблених швів, можуть натирати шкіру під час сну. Гудзики, кнопки, застібки, рюші — при виборі піжами для дітей та дорослих, переконайтесь, що елементи не будуть пошкоджувати або подразнювати тіло. Та й з часом фурнітура може облазити.

Як вибрати розмір піжами?

Розмір має відповідати параметрам вашого тіла. Піжама не повинна сковувати рухи, щоб було комфортно, можна вибрати трішки вільнішу чи на розмір більше.

Якщо це вибір для дитини - візьміть на 1-2 розміри більше, про запас, на кілька сезонів.Адже діти швидко виростають.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Правильно підібрана піжама здатна милувати око, забезпечувати комфорт, підкреслювати фігуру та зігрівати у холодну пору. А у вишуканій комбінації будь-яка жінка зможе відчути себе королевою ночі.