5 незвичайних способів зігрітися вдома

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Економити опалення у будинку, це звичайно добре, але мерзнути теж зовсім не хочеться. Можна придбати електрокамін або постійно пити гарячі напої, проте є більш дієві способи, щоб відчувати себе вдома у комфорті.

Якщо ви вже подбали про утеплення дверей та вікон, придбали теплі капці то вже значно зберегли тепло. Існує ще кілька способів зігріватися у холод, які можуть вам знадобитися, розповідає hotline .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
5 незвичайних способів зігрітися вдома - фото №1
  1. Постеліть килим. Вибирайте відтінки теплих кольорів: червоний, помаранчевий, жовтий, так холод відчуватиметься значно менше. Зверніть увагу, щоб ворс був щільним та густим.

  2. Від стіни, яка виходить на вулиці постійно відчувається холод. Якщо є можливість, поставте впритул до неї великогабаритну шафу чи стелаж з книгами.

  3. Придбайте для кімнат на зиму щільні теплі штори на вікна. Вони не пропускатимуть холод і заощадять тепло. Лише слідкуйте, щоб вони не закривали радіатори опалення.

  4. Біля ліжка спорудіть полог або теплу стіну. Він врятує від холодного повітря і забезпечить комфортний сон.

  5. Для приготування їжі намагайтеся використовувати духовку. Вона швидко нагріватиме кухню у процесі приготування та й буде привід порадувати рідних чимось смачненьким.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Добре зігрітися допомагають теплі пледи та електроковдри . Також, якщо на дивані багато подушок різної форми, то відпочинок перетвориться на суцільне задоволення. Для зігрівання можна влаштувати бої подушками, особливо така ідея припаде до душі дітям.