Розфарбуємо свято: створюємо кольорову гірлянду за допомогою всього одного предмету

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

За допомогою гірлянд можна створити новорічну атмосферу, прикрасити будинок і надати родзинку вашому інтер'єру. Великий вибір різних кольорів, фігур і форм дозволить підібрати мерехтливі вогники на будь-який смак.

Якщо ж у вас наявні гірлянди лише в білому кольорі, редакція Хочу! розповість, як можна перетворити звичайну гірлянду на різноколірну, за допомогою одного простого предмета. Для цього стануть у пригоді пластикові трубочки для напоїв різних кольорів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Розфарбуємо свято: створюємо кольорову гірлянду за допомогою всього одного предмету - фото №1

З пластикових трубочок роблять різноманітні прикраси на ялинку, зірочки та сніжинки. Також вони допоможуть змінити колір білої гірлянди.

Розфарбуємо свято: створюємо кольорову гірлянду за допомогою всього одного предмету - фото №2

Для цього способу нам знадобиться:

  • трубочки для коктейлів різного кольору;

  • ножиці;

  • гірлянда;

  • гарний настрій.

Розкладіть гірлянду, відріжте ножицями від трубочки шматочок під розмір лампочки на гірлянді, приблизно 4-6 см і насадіть шматочок на лампочку. На кожну лампочку міняйте колір трубочки. Процес не займе багато часу, а у результаті ви отримаєте гірлянду з багатьма кольорами. Її можна використати для прикрашання ялинки та будинку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Приємно прикрасити ялинку іграшками і гірляндами зробленими самостійно. Ви можете долучити до створення дітей і гарно та весело провести час разом.