Мегакрутий лайфхак: як зібрати шерсть з одягу за секунди

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Люди, які мають вдома домашніх тварин знають, як важко прибрати шерсть з  одягу , меблів та килимів. Адже мова іде не про кілька шерстин, а про шар шерсті, який вкриває все навколо. Не допомагає ні вологе прибирання, ні пилотяг.

В інтернеті жартують, щоб позбутися шерсті, необхідно побрити домашнього улюбленця і проблема відпаде сама собою. Та необов'язково вдаватися до таких кардинальних методів, адже існує спосіб збирати шерсть швидко і ефективно, розповідає Хочу!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Мегакрутий лайфхак: як зібрати шерсть з одягу за секунди - фото №1

З шерстю домашніх тварин добре справляється валик з липкою поверхнею, але він не завжди є під рукою. Можна скористатися вологою ганчіркою, але найдієвіший спосіб для прибирання шерсті з одягу - це гумові рукавички.

Для цього способу знадобиться:

  • гумові рукавички;

  • лак для волосся.

Підберіть рукавички свого розміру, для максимальної зручності. Далі добре збризніть поверхню рукавичок лаком для волосся і починайте проводити руками по речах, вкритих шерстю. Кілька рухів вистачить, щоб прибрати всю шерсть з штанів, кофти чи спідниці.

Для більшої площі: килима, меблів чи підлоги необхідно взяти валик з липкою стрічкою і обмотати його 4-6 канцелярськими резинками. Тоді шерсть не прилипатиме до валика міцно, а збиратиметься мотками і її буде легко прибрати.

Якщо ви хочете випрати речі з шерстю, то можете придбати спеціальні кульки або диски для прання, які зроблені з пластику або силікону, щоб зібрати шерсть з одягу в пральній машині. Помістіть кульки або диски у пральну машину разом з одягом, виберіть потрібний режим, а після прання видаліть з них сміття, яке назбиралося.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Такі ефективні способи зможуть зробити прибирання швидко. Так само добре прибирається волосся з поверхонь і дрібні частинки, які не вбирає пилотяг.