Як швидко зібрати шерсть тварин з оббивки салону: автомобільний супер лайфхак

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Відправляючись у подорож ми часто беремо з собою своїх домашніх улюбленців. Це не дозволяє їм сумувати самим вдома, позбавляє стресу   і перетворює мандрівку на захопливу пригоду.

Існує лише одна неприємність, яка може принести наслідки і погіршити настрій. Шерсть тварин, яка буде скрізь і впоратися з нею просто неможливо. Проте існує один чудовий спосіб за допомогою якого почистити оббивку легко та просто, розповідає телеграм-канал "Автодвіж". 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Как быстро собрать шерсть животных с обивки салона: автомобильный супер лайфхак - фото №1

Рецепт спеціального засобу

Воду і будь-який кондиціонер для білизни з приємним запахом змішуємо у рівних пропорціях і переливаємо у пляшку з розпилювачем.

Оброблюємо засобом всі місця з шерстю тварини і залишаємо на 15-20 хвилин. Далі прибираємо пилососом або також легко знімається паперовим рушником чи щіткою. Шерсть буде легко зніматися з шкіряного та текстильного покриття.

Добре прибирається шерсть господарськими гумовими рукавицями

Вдягніть рукавиці і протріть брудні місця. Частина шерсті прилипатиме до рукавиць, а певна частина збиратиметься у грудки, які потім легко буде прибрати. Чистка буде ефективнішою якщо рукавиці зволожити водою або обприскати салон водою з пульверизатора.

Допоможе скотч

Також можна виготовити валик зі скотчу, він діятиме як валик для одягу. Щоб зібрати з оббивки всю шерсть просто намотайте його довкола руки липкою стороною назовні. За кілька хвилин салон буде чистий.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ці, та інші маленькі хитрощі стосовно автомобіля, неодмінно вам допоможуть. Нехай ваші автомобільні мандрівки будуть вдалими і  приносять лише задоволення.