Що буде, якщо покласти мило у кишеню одягу? Маловідомий, але надзвичайно дієвий лайфхак!

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Багато побутових проблем можна вирішити за допомогою звичайного мила. Для миття можна використовувати тверде та рідке мило. А для хитрощів у побуті знадобиться шматок твердого мила.

У будинку завжди знайдеться нове, не розпаковане мило. Цікавий спосіб розв'язати проблему появи молі та позбутися неприємних запахів у гардеробі, пропонує ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Що буде, якщо покласти мило у кишеню одягу? Маловідомий, але надзвичайно дієвий лайфхак! - фото №1

Це надзвичайно простий, дієвий, безпечний та ефективний спосіб. Якщо ви помітили у вашій шафі міль, не поспішайте купувати хімічні засоби. Для початку спробуйте покласти у кишеню куртки, шуби чи пуховика шматок  дьогтьового або господарського мила. Щоб не забруднити одяг, загорніть його у папір, шкарпетку чи паперовий рушник.

Для кращої ароматизації у шафі можна замінити мило на ароматизоване з запахом лаванди, м'яти, цитруса. Аромат триматиметься довгий час і відлякуватиме шкідників від одягу.

Найкраще для цього способу використовувати новий шматок мила. Для більшого ефекту можна покласти 2-3 шматки у кишені одягу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, чим можна замінити мильницю у ванній кімнаті. Скористайтеся способом, завдяки якому мило більше ніколи не розмокне.