Як зберігати чистоту у холодильнику? Лайфхак без миття

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Завжди хочеться користуватися холодильником, який чистий і приємно пахне . Але підтримувати чистоту техніки важко без регулярного миття.

Щоб відкривати дверцята холодильника було завжди комфортно, необхідно навести ідеальний порядок на полицях і вимити середину. Але існує цікавий спосіб досвідчених господинь, застосовуючи який, можна підтримувати чистоту без миття, розповідає glavred.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Як зберігати чистоту у холодильнику? Лайфхак без миття - фото №1
Фото: zhuk.

Використання даного способу надзвичайно просте та ефективне. Щоб не мити постійно ваш холодильник всередині необхідно просто обмотати полиці, контейнери та стінки харчовою плівкою. Плівка слугуватиме своєрідним захисним бар'єром, який збиратиме на себе крихти, воду та залишки їжі чи продуктів, зберігаючи ваші зусилля та час.

Ви з легкістю підтримуватимете чистоту, адже не доведеться очищати середину, а лише зняти брудну плівку та застелити нову.

Як використовувати плівку:

  • Попередньо ретельно очистити холодильник від бруду та присохлих плям за допомогою спеціальних засобів або соди та витерти насухо;

  • виміряйте довжину полиць і відріжте плівку відповідного розміру;

  • ретельно застеліть плівку на полиці та лотки, щоб вона щільно прилягала. На кутиках можна закріпити скотчем;

  • щоразу, коли плівка забрудниться, замінюйте її на нову.

Багато господинь використовують спеціальні підкладки, які можна прати та повторно використовувати. Але плівка завжди є під рукою та коштує невеликі кошти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, для чого кулінари кладуть рулон туалетного паперу на полиці холодильника. Від яких проблем це позбавити господинь.

Головне фото: Depositphotos