Навіщо досвідчені кулінари кладуть в холодильник туалетний папір: чудернацький лайфхак

Їжа
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як не дати засмердітись контейнерам для їжі . Тепер ділимось цікавим лайфхаком, який прибере неприємний запах з холодильника.

Про нього розповіли на ProstoWay . Все дуже просто: достатньо покласти на одну з полиць рулон туалетного паперу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як це працює?

Пористість туалетного паперу дозволяє йому вбирати сторонні запахи, роблячи повітря в холодильнику чистішим. Вбираючі властивості також допомагають позбутися підвищеної вологості, що сприяє кращому зберіганню продуктів.

Просто помістіть рулон туалетного паперу на одну з полиць холодильника. Коли ви помітите, що він намокне чи забрудниться, замініть рулон на новий.

А ще не забудьте попередити домашніх, що тестуєте лайфхак. З незвички вони можуть дуже здивуватися, коли відкриють холодильник і побачать там цей предмет, який із холодильником на перший погляд асоціюється слабко.

Елементарне прибирання всередині холодильника – найефективніший спосіб боротьби з запахами. Є спеціальні поглиначі запахів. Вони доступні у магазинах, але потребують додаткових витрат. Саме тому використання туалетного паперу – простий, доступний та економний спосіб позбутися неприємних запахів у холодильнику.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також ми розповідали, як можна застосовувати на кухні стебла зелені. Є кілька способів їх використання .