Полиняли речі після прання? Ми знаємо, як повернути попередній вигляд

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Зображення одягу, який полиняв
Фото: teleprogramma

Повернути полинялим речам колір допоможе один фрукт

Іноді непомітно для себе ми можемо закинути до пральної машинки речі, які мають здатність линяти та зіпсувати одяг. І чудова біла футболка стає рожево-коричневого кольору. Але не потрібно використовувати її замість ганчірки, адже є чудовий спосіб повернути речам попередній вигляд.

Читачі телеграм-каналу Жіночі штучки поділилися ефективним способом повернути колір речам. Для цього методу не потрібно використовувати дорогі хімічні засоби, достатньо лише звичайного фрукта.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви помітили, що сорочка, футболка чи спідниця змінили колір після прання, скористайтеся наступною порадою. Візьміть один великий чи два лимони невеликих розмірів та поріжте їх на кільця. У металеву каструлю покладіть полинялий одяг та лимон і залийте холодною водою.

Футболка лежить у воді з лимоном
Скриншот телеграм-каналу Жіночі штучки

Далі ввімкніть газ, дочекайтеся поки вода закипить і залиште кип'ятитися на 10-15 хв. Ви помітите, що вода буде набувати кольору, а одяг почне білішати.

Кипить вода з лимоном
Скриншот телеграм-каналу Жіночі штучки

Потім ретельно прополощіть річ у чистій воді та відправте сушитися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Результат вас приголомшить. Одяг поверне свій колір і буде сяяти ідеальною білизною та чистотою з приємним цитрусовим ароматом.