Ви забудете про пил на шафах: що потрібно зробити для блискучого результату

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото жінка прибирає на кухні
Фото: publish

Чудова порада вбереже ваші шафи від жиру та бруду

Під час прибирання у будинку є деякі місця, які ми оминаємо. Забуваємо про них або просто надто важко дістатися, щоб ретельно очистити їх. До таких належать поверхні шаф на кухні, на яких постійно скупчується пил, жир і бруд.

До важкодоступних місць ми доходимо лише під час генерального прибирання. Щоб не витрачати багато зусиль і нервів очищаючи поверхні шаф, існує простий і легкий спосіб позбутися жиру і прилипання, пропонує ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Шкода витрачати час намагаючись відтерти застарілий жир, з яким іноді не вдається впоратися навіть найефективнішим хімічним засобам. У кожної господині є свої таємниці прибирання. Одні стають на стільчик і ретельно відтирають шафи зверху, інші застеляють їх поліетиленом чи папером, але з часом папір від жиру прилипає до поверхні і відтерти стає значно важче. 

Існує чудовий спосіб забути про жир і бруд на довгий час. Для цього необхідно у будівельному магазині придбати прозору плівку. Можна використати і харчову плівку, але вона надто тонка і тому швидко пошкодиться. Просто відріжте шматок відповідного розміру і ретельно приклейте її зверху кухонних шафок. При потребі можна протирати її вологою ганчіркою, або швидко зняти і застелити нову. Коштує плівка недорого і суттєво заощадить ваші кошти, зусилля і час на прибирання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про супер лайфхак, який швидко позбавить жиру на дверцятах кухонних шаф. І ніякого виснажливого тертя не знадобиться.