Тепер з ванни можна їсти: як відчистити її до стерильної чистоти

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото чиста ванна
Фото: design

Ефективні способи підтримувати чистоту у ванній кімнаті

Якщо взяти собі за звичку прибирати ванну після кожного миття, а при чищенні зубів очищати раковину і дзеркало, то непрохані гості ніколи не застануть безлад. Але коли прибирання робиться раз на тиждень, то витрачається значно більше зусиль і часу.

Існує кілька ефективних способів тримати ідеальний порядок у ванній кімнаті. Хочу! рекомендує дотримуватися хитрощів, з яким прибирання буде простішим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  • Перед початком прибирання ввімкніть гарячу воду, щоб пар розм'якшив забруднення.

  • Якщо з нальотом на кранах і унітазі не впоралися хімічні засоби: нанесіть гострий кетчуп на крани і унітаз та залиште. Крани на 5-7 хв, унітаз на 30 хв. Тоді злегка потерти і змити водою. 

  • На сухі змішувачі нанесіть шар гігієнічної помади, так вони довго лишатимуться чистими.

  • Розводи і наліт на плитці чудово прибираються саморобним засобом. Нагрійте до 70 градусів 100 г оцту, змішайте з рідким милом та розпиліть на ванну, плитку, раковину і залиште на 5-10 хв. Поверхні будуть сяяти від чистоти.

  • Навіть потемнілу шторку у душі можна відчистити. Замочіть її у кисневому відбілювачі на 15 хв, а тоді періть у пральній машинці.

  • Раз на місяць ретельно очищуйте пральну машину зовні і всередині.

  • Пластикову стелю можна швидко відмити, якщо зробити розчин з мийного засобу, соди і оцту та за допомогою щітки з довгою ручкою пройтися по стелі. А потім мокрою ганчіркою забрати залишки мийних засобів.

  • Ніколи не кладіть брудний одяг на підлогу. Не допускайте переповнення кошика для білизни. Завантажити прання - це справа кількох секунд.

  • Якщо турбує неприємний запах у ванній можна прибрати його за допомогою саморобного ароматизатора. У кількох місцях дешевого тюбика зубної пасти пробийте дірки та покладіть його у бачок унітаза. При кожному змиванні аромат м'яти і свіжості наповнюватиме кімнату.

    ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тепер ваша ванна сяятиме чистотою і можна насолоджуватися та створювати релакс. Піна з приємним запахом, свічки та бомбочки для ванни , як, до речі, досить легко зробити самостійно.