Ні каплі крові не буде втрачено: як зробити так, щоб не кусали комарі

Лайфхаки
589
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото комар п'є кров
Фото: shuba.life

Як зробити, щоб ви більше не приваблювали комарів

Тепло і сонце спонукають до тривалих прогулянок. Особливо приємна романтична прогулянка ввечері, коли повітря наповнене ароматами квітів. Проте є одне але… Набридливі, жахливі створіння, які прагнуть поласувати вашою кров’ю. Комарі більше не докучатимуть вам, якщо скористаєтеся однією простою народною порадою.

Існує один, справді дієвий рецепт, перевірений часом. Хочу! поділиться фантастичним способом, при використанні якого комарі оминатимуть вас десятою дорогою. Адже є один запах, який вони просто ненавидять.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перед тим, як вийти з дому на прогулянку не потрібно наносити на себе купу спеціальних засобів, які часто діють вибірково. Якщо є місце без засобу, комарі обов’язково його знайдуть. Краще скористатися такою порадою: потрібно взяти звичайний крем для тіла та розмішати у ньому ванілін. Тоді нанести на відкриті ділянки тіла. Так, як комарі не люблять запаху ванілі, вони до вас навіть не підлітатимуть.

Цей спосіб позбавить вас від укусів і свербежу та дозволить повноцінно насолодитися прогулянкою без набридливого дзижчання над головою. Беріть на замітку, щоб не загубити та забути про цих істот назавжди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали, як забезпечити відсутність комарів , навіть з відчиненими вікнами. Самостійно приготований розчин розв’яже таку проблему на довгий час.