5 міфів про пластикові вікна: практично усі люди вірять у це

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото пластикові вікна
Фото: odp.com.ua

Чи все ми знаємо про пластикові вікна?

Зараз вже нікого не здивувати пластиковими вікнами. У свій час дерев’яні рами активно змінювали на пластик, адже він володіє чудовими теплоізоляційними властивостями, прості у догляді та досить довговічні.

За пластиковими вікнами надзвичайно просто доглядати, їх не потрібно розкручувати та часто змінювати. Проте безліч людей вірять у міфи, пов’язані з пластиковими вікнами, які давно потрібно розвінчати, розповідає pixelinform.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пропускають вологу та негерметичні. Сучасні віконні профілі високогерметичні та виготовляються за допомогою спеціальних ущільнювачів і профілів, які не пропускають у приміщення вологу.

Вигорають на сонці. Матеріали, з яких виготовляють віконні конструкції стійкі до ультрафіолетового випромінювання, тому та не втрачають кольору та зовнішнього вигляду від сонячних променів. 

Завдають шкоди середовищу . Сучасні вікна виготовляються з дотриманням усіх стандартів екологічної безпеки та їх можна переробляти повторно. До того ж завдяки тому, що пластик є хорошим утеплювачем, це дозволяє знизити витрати на енергоспоживання.

Пластикові вікна не можна встановити на місце дерев’яних. Якщо правильно підготувати отвір та забезпечити якісне монтажне обладнання для встановлення вікон то можна вставити пластикові вікна будь-куди.

Не захистять у холодних регіонах. Сучасні пластикові вікна володіють відмінними теплоізоляційними властивостями і можуть успішно використовуватися навіть в умовах значних холодів та суворих морозів.  Завдяки гарній герметичності та високій теплоізоляції пластикові вікна допомагають заощадити на опаленні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як можна швидко помити вікна без розводі в і плям. Три відмінні способи вам у цьому допоможуть.