Диван стане чистим миттєво: знадобиться лише кришка від каструлі (ВІДЕО)

Лайфхаки
654
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото прибирання дивана
Фото: dommino.ua

М'які меблі потребують регулярного очищення

На м’яких меблях постійно осідає пил та бруд, тому для ретельного очищення просто пропилососити зовсім недостатньо. Але не поспішайте викликати клінінгову компанію, навіть, якщо у вас оксамитові меблі , адже є чудова господарська хитрість, яка дозволить позбутися забруднень дивана практично миттєво.

Прибрати пил, бруд, плями та повернути оббивці свіжість та колір можливо самостійно. Для унікального способу потрібно лише кришка від каструлі та капсула для прання, розповідає канал Корисні поради.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цей варіант допоможе видалити бруд з тканини за лічені хвилини. Потрібно взяти кришку від каструлі обгорнути її махровим рушником та зав’язати, щоб не розкривалася.

На фото кришка і рушник
Фото: Скриншот каналу Корисні поради

У каструлі треба закип’ятити воду, додати одну капсулу мийного засобу для прання та розмішувати до повного розчинення та появи густої піни. Тоді вмочити у розчин кришку з рушником, але, щоб зібрати максимально піни, а не намочити рушник повністю.

Тоді починайте протирати кришкою поверхню меблів з усіх боків. Коли тканина повністю висохне, меблі будуть чистими і матимуть приємний аромат, без натяку на сторонні запахи. Також можна використовувати рушник з мікрофібри і робити розчин з соди, води і мийного засобу для посуду, якщо під рукою не знайдеться капсули з порошком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як почистити диван від шерсті та волосся. Це можливо зробити за лічені хвилини.