"Парфумерні" кубики для знищення запаху з раковини - гарно очистять і додадуть аромату

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото чиста раковина
Фото: houzz

На кухні завжди приємно пахнутиме

Досить часто на кухні можна відчути неприємний запах каналізації, який походить з раковини. Це може бути у випадках, коли вона забилася залишками їжі та сміття. Проте іноді навіть прочищення не допомагає усунути проблему.

Багато порад допоможуть гарно прочистити та помити раковину. Хочу! пропонує чудовий засіб, який просто зробити самостійно. Відмінна чистота, блиск та приємний аромат забезпечено надовго. Як зробити пахучі кубики для очищення раковини, розповідає канал Ідеї для дому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для способу знадобиться

  • Сода;

  • лимонний сік;

  • лимонна цедра;

  • сіль;

  • глибока посудина.

Як зробити кубики для очищення

В глибокій посудині потрібно змішати 200 г соди, 100 г солі, 50 г лимонного соку та 50 г перемеленої лимонної цедри. Все добре перемішати та перекласти у силіконові форми для льоду гарно утрамбовуючи кожен отвір. Розмістити у морозильній камері на 24 години. Тоді кубики перекласти до скляної ємності. При появі запаху треба розмістити 1-3 кубики в отворі раковини та залити 1 л кип’ятку. Для профілактики появи запаху можна додавати один кубик в отвір раковини кожного дня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З таким способом ви забудете про неприємний запах з каналізації і не потребуватимете надмірного тертя, адже раковина буде сяяти від чистоти. Раніше ми писали, які речі категорично не можна викидати у раковину , щоб не викликати майстра.