Без паніки: як вдягти підковдру і не зійти з розуму (ЛАЙФХАК)

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото заправлення ковдри у підковдру
Фото: zasteli.com.ua

Зміна постільної білизни становить проблему для багатьох

Серед різноманітно домашньої роботи процес зміни та заправлення ковдри у підковдру є однією з найгірших справ. Багато людей навіть проводять голосування, кому випаде робити таке “щастя”.

Існують кілька лайфхаків, які дозволять не витратити безліч часу, заощадити зусилля і залишитися притомним після процесу. Які найкращі способи зміни підковдри відомі людству, розповідає meta.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Трюк №1

Найшвидший спосіб з TikTok, адже на нього витрачається 3 хв.

  • Виверніть підковдру навиворіт і покладіть її на ліжко.

  • Покладіть ковдру на підковдру, а потім закріпіть їх за допомогою зав'язок або затискачів.

  • Візьміть два кути ковдри, а потім переверніть чохол виворітною стороною на решту ковдри, поки не дістанетеся до двох інших кутів. Закрийте отвір на чохлі, потім струсіть і відрегулюйте за потреби.

Трюк №2

Час на цей спосіб лише 4 хв 24 секунди.

  • Потрібно вивернути підковдру навиворіт та розмістити на ліжку. Потім розкласти ковдру і вирівняти кути. За допомогою зав'язок на ковдрі або затискачів закріпіть кожен кут ковдри на чохлі.

  • Починаючи з кінця, протилежного до отвору, скрутіть ковдру та чохол, рухаючись вперед і назад між сторонами ліжка, щоб згорток вийшов акуратним і рівним. Ви також можете стати на коліна на ліжку за ковдрою, рухаючись вгору під час скручування.

  • Після того, як ви скрутите її, простягніть руку через отвір і витягніть спочатку одну сторону, потім іншу, потім зробіть те ж саме з серединою, щоб підковдра була вивернута правильним боком назовні. Закрийте отвір ковдри.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Запорукою гарного сну є зручна подушка, чиста постіль і простирадло, яке не ковзає. А як закріпити його на ліжку, розповідаємо тут.