Прати не потрібно! Дізнайтеся, як можна швидко почистити ковдри та подушки

Лайфхаки
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Чистота постільної білизни є важливою умовою гарного сну. Багато людей часто забувають, що потрібно прати не лише наволочки та підковдри, але й регулярно очищати подушки та ковдри. Проте відправити їх до пральної машини не завжди можливо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як почистити подушки та ковдри без прання? Цікавим лайфхаком поділилися на порталі pixelinform.com. Виявляється, що досвідчені господині знають один секрет!

Для того, щоб без прання почистити подушки та ковдри вам знадобиться сода, вода та шматочок марлі. Речі слід обсипати содою, а потім накрити їх вологою тканиною на дві години. По закінченню цього часу ковдри та подушки слід очистити від залишків соди та добре просушити.

Останню процедуру рекомендується проводити на свіжому повітрі, уникаючи прямих сонячних променів. Також важливо не залишати подушки біля опалювальних приладів, щоб вони не втратили своєї еластичності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те, як прибрати ковтунці з одягу без машинки. Існує багато способів позбутися їх самостійно, домашніми способами, тож дізнайтеся про найкращі методи, які 100 разів перевірені господинями.