Маленькі побутові дрібнички здадуть вас з головою: які речі у будинку одразу вкажуть на погану господиню

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото жінка закриває ніс
Фото: zhinka.in.ua

Перевірте свій будинок "незамиленим" оком

Усі господині прибирають у будинку. Хтось “вилизує” кімнати практично цілий день, а комусь прибирання раз на місяць цілком достатньо. Не завжди ми можемо відмити до блиску кожну дрібничку, але є речі, про які забувати не варто, адже це з порогу вкаже на вашу недбалість.

Диявол ховається у деталях. Що може одразу вказати сторонній людині на те, що ви зовсім не дбайлива господиня, розповідає takprosto.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Погана вентиляція. Ви вже звикли до запаху та не помічаєте його, але для сторонньої людини він одразу помітний. Це не лише неприємно, а й призводить до появи грибків та плісняви. Запах кухні у спальні не сприяє гарному нічному відпочинку, а сморід домашніх тварин неприємний багатьом людям.

“Таємні” місця. Досить часто при регулярному прибиранні ми просто забуваємо про деякі речі. Ручки дверей, пульти, розетки, вимикачі, рамки для фото потрібно очищати регулярно.

Підлога під меблями. Ліньки, потім, там чисто. Скільки разів з такими словами ви відкладали прибирання під ліжком чи шафою? З часом пил лише накопичується, а не випаровується, а якщо в будинку є діти, то у таких місцях можна знайти цілі “скарби”.

Рослини. Якщо ви любите живі рослини - вони мають бути в охайних горщиках та доглянуті. Якщо не любите - краще обмежитися сукулентами чи штучними композиціями, адже немає гіршого за вигляд “мученика” у горщику, який благає полити його.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Такі невидимі оку дрібні деталі можуть зіпсувати настрій і справити враження про вас, як про погану господиню. Також деякі речі можуть розказати, що ви дуже жадібна людина.