Знову щось згубили? 10 порад, які допоможуть не втрачати речі

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото Жінка зі знаком питання на чолі
Фото: ukr.media

Справжній порятунок для роззяв

Навіть найбільше зібрана та зосереджена людина іноді щось забуває чи губить. А деякі люди роблять це практично постійно. Гроші, ключі, дрібнички з частою регулярністю “покидають” неуважних власників. Кілька хитрих трюків допоможуть скоротити такі випадки і заощадять багато часу та нервових клітин.

Якщо ви належите до людей, у яких речі просто “випаровуються”, ці способи стануть справжнім порятунком. Лайфхаки, що допоможуть позбутися звання роззяви, пропонує woman24.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

№1. Кожній речі - своє місце! В ідеалі, потрібно завжди повертати речі на свої місця. Порядок на столі, сумці, квартирі, голові - це справжній порятунок для неуважних людей.

№2. Турбуватися заздалегідь. Підготуйте все необхідне звечора, щоб у ранкових турботах нічого не забути.

№3. Чек-листи чи списки. Завжди користуйтеся списками необхідного. Робити це можна на телефоні чи писати на листках.

№4. Незвичні локації. Спробуйте протягом 7 днів складати речі, які часто втрачаєте у абсурдних місцях, при цьому фіксуючи цю мить у пам’яті.

№5. Картки. Перенесіть всі банківські та дисконтні карти в телефон за допомогою мобільного додатку (Stocard, PINbonus, GetCard і ін.) Так вони будуть завжди під рукою і не займатимуть місця у гаманці.

№6. Перезавантаження. Якщо у голові багато інформації, треба виписати її на листок і систематизувати по групах. Це покращить увагу і концентрацію.

№7. Умисна втрата. Іноді люди можуть несвідомо втрачати речі, щоб відтягнути важливу мить. Наприклад, треба здійснити дзвінок, який робити не хочеться, тому можна легко “згубити” телефон. Потрібно розібратися і усунути те, що доставляє вам дискомфорт.

№8. “Гіпноз мети”. Коли ви зосереджені на важливому завданні, інші речі здаються дріб’язковими і випадають з поля зору. Тому краще перевірити все важливе заздалегідь.

№9. Депресія. Іноді втрата речей може бути пов’язана з дезорієнтацією та втратою мети. Спробуйте зосередитися на важливих речах та розвивати 2-3 з них.

№10. Нічний сон. Недосип провокує неуважність та казусні ситуації. Тому просто якісно висипайтеся і буде вам щастя!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про цікавий спосіб, який дозволить ніколи не плутати ключі. Що для цього потрібно зробити, розповідаємо у статті.