Ніколи не переплутаєте! Як легко відрізнити різні ключі з загальної купи

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото багато ключів звисають на мотузці
Фото: kartinki

Помаркуйте ключі, щоб не плутатися

Якщо ви витрачаєте багато часу на пошук відповідного ключа на загальній в'язці - вас може врятувати цікавий спосіб маркування. Зазвичай люди зберігають разом багато ключів: від будинку, роботи, гаражу, пошти, спортзалу та інші. Тому іноді досить довго можна перебирати свою колекцію перед дверима прагнучи якнайшвидше потрапити всередину, а якщо замок ще й заїдає , просто халепа.

Багато людей радять зберігати кожен ключ на окремому брелоку, але так ви будете змушені придбати валізу лише для ключів. Цікавий, простий, безпечний і дешевий спосіб помаркувати кожен окремо, пропонує wea.org.uk.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для цього способу потрібно лише кілька хвилин вільного часу і лак для нігтів. Краще обрати яскравий, насичений і добре помітний колір, щоб він зразу вирізнявся з інших. Можна використовувати протермінований лак, яких досить багато присутні у будинку. Адже користуватися ним вже неможливо, а викинути шкода.

Потрібно взяти ключ і розмалювати верхню частину лаком для нігтів. Для кожного ключа беріть інший колір. Далі залиште ключі добре висохнути на кілька годин. З таким яскравим маркуванням ви не будете витрачати час на пошук і думати, який ключ відкриває різні двері.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про геніальний трюк , щоб пам'ятати зачинили ви двері, чи ні. Адже не хочеться бігти з роботи підозрюючи, що у будинок може зайти будь-хто.