Можна торкатися без проблем: з яким засобом не буде слідів пальців на техніці та дзеркалах

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Саморобний засіб позбавить слідів на поверхнях
Фото: hystota.ua

Саморобний засіб позбавить відбитків пальців на скляних поверхнях

Багато господинь добре знають, як важко позбутися слідів пальців на моніторі , дзеркалі чи телевізорі. Постійно ходити з ганчіркою і нескінченно полірувати - не варіант…Тому ми знайшли засіб, після застосування якого можна не боятися лишити відбитки долонь, адже слідів зовсім не лишиться.

Цікавий спосіб позбутися слідів на блискучих поверхнях пропонує канал Місто Майстрів . Саморобний засіб чудово працює на дзеркалах, моніторах та скляних поверхнях у всьому домі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що знадобиться для розчину

  • Оцет;

  • вода;

  • пляшка з розпилювачем;

  • мийний засіб для посуду.

Як зробити засіб від слідів

У пляшку з розпилювачем наливаємо 1 ст.л оцту, 2 ст.л мийного засобу для посуду, 100 мл води та добре змішуємо. Наносимо зроблену суміш на потрібну поверхню та ретельно протираємо м’якою ганчіркою або спеціалізованою - з мікрофібри. Після нанесення ви можете торкатися пальцями, долонями до поверхні і не залишати жодного сліду.

Особливо це буде приємним бонусом для матусь з маленькими дітьми, які обожнюють лишати свої долоньки (і не тільки) на будь-яких блискучих поверхнях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як прибрати липкі сліди від скотчу на вікні. Адже відмити їх буває надзвичайно важко, навіть спеціалізованою хімією.