Дешево і сердито: названо найпростіший спосіб відмити холодильник після розморожування, щоб прибрати бруд і запах

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Як помити холодильник після розморожування: найпростіший спосіб, який не коштує ані копійки
Чим помити холодильник після розморожування. Фото: Хочу!

Цей "секретний" інгредієнт точно знайдеться у будь-якому домі

Регулярні відключення світла, з якими українці вперше зіштовхнулися у 2022-му, змушують кожного адаптовуватися до нової реальності. Стосується це в тому числі й поводження з побутовою технікою та гаджетами. Ми вже розповідали, як зарядити телефон без світла та як надовго зберегти холод у морозилці. Тепер же поговоримо про випадок, коли відключень було багато і холодильник пора помити. Звісно ж, мити його треба не тільки у такому випадку, проте зараз саме ця ситуація, як ніколи, актуальна 😉

Якщо з холодильника при відкритті дверцят неприємно пахне, а інші лайфхаки не допомагають позбутися смороду , його доведеться розморозити і гарненько відчистити. Зробити це можна за допомогою одного з найпростіших та ще й найбюджетніших лайфхаків! Ним ділиться сайт pixelinform.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отже, якщо ви не хочете використовувати магазинну хімію, пропонуємо дуже простий спосіб прибрати з холодильника неприємний запах та весь бруд за лічені хвилини і без додаткових затрат. Для цього нам знадобиться звичайний дешевий зубний порошок. Саме він з легкістю замінить агресивну хімію, прибравши плями різного роду з полиць та дверцят усередині холодильника, а ще — прибере “душок”.

Для миття холодильника потрібно взяти трохи порошку і змішати його з водою. Працюємо з пастою, що утворилася, пам’ятаючи, що в неї абразивний склад, тому зовнішні дверцята нового дорогезного холодильника нею краще не натирати!

А замінити зубний порошок, між іншим, можна навіть зубною пастою . Ефект буде точно таким же!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали, як зберігати продукти без холодильника влітку. З нашими підказками ви перестанете перейматися тим, чи “переживуть” продукти чергове відключення світла 😌