ТОП-4 способи зарядити смартфон при відключенні світла - про них має знати кожен!

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Минулої зими велика кількість українців багато годин поспіль були змушені чекати появи світла.  Не було можливості зігрітися , прийняти душ та зарядити телефон чи ноутбук.

Наразі вже складені графіки планового відключення світла на майбутні місяці. Тому варто знати способи з можливістю зарядити телефон, навіть, коли буде відключене світло, розповідає  glavred .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як зарядити телефон вдома при відключенні світла?

Павербанк:  Але постійно перевіряйте рівень його заряду і вчасно заряджайте, щоб у необхідний момент не виявити його розрядженим. Підзарядити телефон можливо з допомогою ноутбука або автомобіля.

Бездротова колонка: Бездротова колонка працює подібно портативного зарядного пристрою. Вона допоможе підзарядити телефон не в повному обсязі, проте виручить коли немає доступу до електроенергії.

Генератор або портативна зарядна станція: Варто задуматися  про придбання генератора або компактної портативної зарядної станції. Ці пристрої матимуть можливість зарядити не тільки ваш телефон, але і будуть додатковим джерелом енергії, коли у вас немає доступу до електрики.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

При відсутності світла з вимкненим телефоном ще можна миритися. А от якими способами зігрітися і чим запастися варто подбати заздалегідь.