Лайфхак на випадок відключення світла: покладіть пару пляшок води в морозилку, щоб уникнути неприємних проблем

Лайфхаки
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Наближається зима, а отже час подумати про те, як вберегти себе від відключень електроенергії. Нещодавно ми розповідали про те, як японці живуть без опалення , а в цьому матеріалі поділимося цікавим лайфхаком, який варто взяти до уваги, якщо нам знову доведеться зустрітися з відключеннями світла.

У морозильній камері господині зберігають запаси м'яса, овочів, і навіть ягід з дачі, що дозволяє уникнути постійних походів до магазину в разі, якщо раптово виникне потреба приготувати вечерю. Проте, що станеться з цими продуктами, якщо надовго відключать світло? Звісно, вони почнуть псуватися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сучасна техніка розрахована так, що вона здатна утримувати холод в морозильній камері лиш декілька годин. Так, зазвичай цього достатньо, щоб електроенергія була відновлена, а продукти залишилися замороженими. Проте в умовах війни відключення світла можуть бути дещо довшими, тож досвідчені господині попередньо приймають заходи, щоб зберегти свої запаси в безпеці.

Один з простих і ефективних способів зберігання продуктів в морозильній камері в разі відключення електроенергії — це використання додаткового охолодження. Не переживайте, купувати вам нічого не доведеться. Як пишуть на порталі ukr.media, знадобиться лиш кілька пляшок звичайної води.

Господині розміщують пляшки з водою навколо продуктів у морозильнику. Це допомагає зберегти холод та підвищити термін зберігання продуктів, якщо електропостачання буде відсутнім впродовж тривалого періоду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, як обрати обігрівач для дому. Не пропустіть поради, які допоможуть вам придбати найкращий пристрій без переплат і зайвих заморочок.